3D Mirele Silicon Mucegai Tort de Ciocolata Tort de Nunta Mucegai Instrumente de Bucatarie de Copt Decorarea Instrument Rândul său, Zahăr Mucegai Cookie-uri Matrite

19.38lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


Descrieri: 1. Fabricat din silicon de înaltă calitate materiale, aprobate de către FDA și SGS. 2. Gamă largă toleranță de temperatură: -40~230oC. 3. Fără gust, non-toxic, non-stick rezistent la praf, rezistent, nu pătrunde și ușor de curățat. 4. Fi sigur de a utiliza în cuptoare, cuptor cu microunde, mașină de spălat și frigider. 5. Fi apt de a fi eliminate. 6. Cuptor cu microunde si congelator în condiții de siguranță 7.Potrivit pentru a face tort, pâine, spumă, jeleu, preparate alimentare, ciocolata, etc.

Vă rugăm să Rețineți: din Cauza la îndemână măsură, dimensiunea poate fi de 1-2 cm de eroare din Cauza la alt Monitor, culoarea poate fi diferența Datorată la timp de transport maritim, elementul poate deteriora în tranzit, în cazul în care elementul daune, pls contactati-ne, în primul rând, imediat înainte de a părăsi feedback-ul, vă mulțumim pentru înțelegere Material: Silicon Ambalare: Sac de Opp

Măsurare Manual, Va Exista o Mica Eroare

După serviciul de Plată 1.Cel mai bun mod este de plată directă pe Vilatudor.ro,o poti face singur.Dacă doriți alte termene de plată,vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda. 2.Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea informațiilor cumpărător. Livrare Dupa plata,ne va livra pentru tine de la 3:00 de zi cu zi,cu excepția week-end și de sărbători. În mod normal, puteți recevie parcela de aproximativ 25-60 zile lucrătoare. Returnare și Rambursare Pentru plata nava 1. Recevie:mulțumit , vă Rugăm să ne dea 5 stele feedback. 2. Recevie:nu este mulțumit contact cu noi, ne va reveni sau de restituire. 3.Nu recevie: contact cu noi,va vom retrimite unul sau de restituire. Feedback: 1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru satisfactia clientului! Feedback-ul dvs. pozitiv este foarte important pentru noi. 2.Dacă sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv cu cinci stele și ne recomanda altor clienti. 3.Vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări parcela cu numărul de urmărire de pe următorul site web

https://global.cainiao.com/?spm=a3708.7860688.0.0.18da1fc9UuJEeW&lang=en

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi suntem dispuși pentru a prelungi timpul.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

Toate comenzile vor fi expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea plății.

Dacă aveți nevoie de produsele foarte urgent ,vă rugăm să alegeți transport prin DHL sau ePacket .Întotdeauna este nevoie de aproximativ 15-20 de zile pentru a ajunge.

Stimate Client, vă Mulțumim pentru cumpărături pe magazinul nostru - sperăm să vă bucurați de achiziție! Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe sau taxe de import.Noi facem cele mai bune noastre de a oferi clientilor nostri cele mai bune servicii.

Dacă vă confruntați cu orice probleme sau neplăcute procesul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați, vă rugăm să nu deschideți cu ușurință de litigiu, se va rezolva problema pentru tine.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model G1165
Kit Numărul 1
Material Cauciuc Siliconic
Tip De Copt & Patiserie Instrumente
Caracteristică Eco-Friendly,Aprovizionat
De Copt & Patiserie Instrumente De Tip ciocolata mucegai
certificare CIQ,CEE,CE / UE,FDA,LFGB,SGS
Nume De Brand devoservice

Produse similare