5PCS L298N Motor, Controler de Bord DC Dual H-Bridge Robot pas cu pas Modul Inteligent de Putere Masina UNO MEGA Mega2560 R3

39.20lei

Adauga la lista dorintelor

Motoare Si Piese

Descriere produs


12710 Recomanda pentru Tine dupa ce permite ENA ENB de Conducere motor de curent continuu, Deoarece modulul este analizată prin dublu H bridge,se poate conduce de două motoare simultan. Intrare următoarele conducere calendarul de IN1-ÎN4 apoi viteza și direcția de motor pas cu pas poate fi controlat L298N este un fel de mare tensiune,de curent mare motor driver chip de produs.Având 15 pini ca pachet, acest cip are caracteristici, cum ar fi de înaltă tensiune de lucru(tensiune maximă de până la 46V),mare curent de ieșire(instantanee de curent de vârf de până la 3A,lucru continuu curent de 2A) și de 25W putere nominală. Două built-in Sec birdge de înaltă tensiune și curent mare plin de pod soferii pot fi utilizate pentru a conduce motor de curent continuu și pas cu pas cu motor,bobina releului și așa mai departe.Folosind logica standard nivel de semnal de control,acesta are două activa capetele de control. Acesta permite sau prohibites dispozitiv având o logică de alimentare de intrare fără impactul de semnalul de intrare,care permite logica internă a circuitului parte funcționează la joasă tensiune.Chip-ul se poate conecta la exterior detectarea rezistor pentru a oferi variante la circuitul de comandă.Folosind L298N chip de a conduce vehicule cu motor,acest cip poate conduce un motor pas cu pas sau patru faze motor pas cu pas,și două motoare de curent continuu, precum și.după activare ENA ENB de Conducere motor de curent continuu, Deoarece modulul este analizată prin dublu H bridge,se poate conduce de două motoare simultan.

Intrare următoarele conducere calendarul de IN1-ÎN4 apoi viteza și direcția de motor pas cu pas poate fi controlat

L298N este un fel de mare tensiune,de curent mare motor driver chip de produs.Având 15 pini ca pachet, acest cip are caracteristici, cum ar fi de înaltă tensiune de lucru(tensiune maximă de până la 46V),mare curent de ieșire(instantanee de curent de vârf de până la 3A,lucru continuu curent de 2A) și de 25W putere nominală.

Două built-in Sec birdge de înaltă tensiune și curent mare plin de pod soferii pot fi utilizate pentru a conduce motor de curent continuu și pas cu pas cu motor,bobina releului și așa mai departe.Folosind logica standard nivel de semnal de control,acesta are două activa capetele de control.

Acesta permite sau prohibites dispozitiv având o logică de alimentare de intrare fără impactul de semnalul de intrare,care permite logica internă a circuitului parte funcționează la joasă tensiune.Chip-ul se poate conecta la exterior detectarea rezistor pentru a oferi variante la circuitul de comandă.Folosind L298N chip de a conduce vehicule cu motor,acest cip poate conduce un motor pas cu pas sau patru faze motor pas cu pas,și două motoare de curent continuu, precum și.

Culoare:rosu

Material:ABS

Acest modul poate folosi built-in 78M05 electrice muncă printr-o conducere de alimentare parte.

Acest modul este integrat cu un built-in de alimentare 5V.Atunci când unitatea tensiune de 7V-35V, se poate permite la bord logica 5V de alimentare;după alimentare,nu-tensiune de intrare în interfața de+5V de alimentare,dar te poate duce la 5V pentru uz extern.

când ENA permite IN1 IN2 control OUT1 OUT2

când ENB permite IN3 ÎN4 control OUT3 OUT4

Aplicat cazuri:de Conducere motor pas cu pas

Continut pachet:5 X L298N Motor Drive Controller Module

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.137kg (0.30lb.)
Tip De Unitate bucata

Produse similare