Moara de vânt pen / Polizor / gravura pen / gaz pixuri / aer polizor / masina de polisat / instrumente de modelare / moara de vant

173.60lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Pneumatice rectificator BR - 8290, de dimensiuni mici, greutate redusa, de înaltă viteză, de girație mic, cuplu mare, usoare si confortabile, design, montaj în mână, stofă pentru handheld funcționare pentru o lungă perioadă. siguranță de declanșare pentru a preveni bruscă a începe, ușor să funcționeze, calitate stabilă, potrivit mașini funcțiune în diferite consumabile, masini, matrite, cauciuc și alte înaltă precizie rectificare plana rapid.

T ool parametri:

1. Nu viteza de încărcare: 20000RPM

2. Greutate (NW): 0.55 kg greutate Pachet (GW): 0,65 kg

3. Collet Dimensiune: 3mm / 6mm (1/4, 1/8)

4. intrare : 1/4

5. Presiune: 0.63 Mp consum Mediu de aer: 4cfm

6. Pachetul Dimensiune: 21.5* 9* 5 cm

Piese de precizie de prelucrare : Piese este operat de către CNC , în funcție de diferite cerințe procesul cu o gamă de accesorii pentru partea de sus core polizor, mașini de honuit, interne polizor, de rectificat cilindrică, și să asigure piese de toleranțe cerința de concentricitate sau coaxial , purtat sau diametru , lungime, suprafață de finisare . acesta a asigurat instrument viață lungă și precizie la fel de complicate procese de producție, costul ridicat, de înaltă precizie. este potrivit pentru mult timp-măcinarea fină operațiuni.

Materiale de înaltă calitate Accesorii: DuPont materiale cu importul de mare viteză poartă și ușor de purtat fan

Rezonabil de căldură de proces: cilindru, chuck, arbore sunt mai rezistente și durabile.

"Instrumente De Manualul De Întreținere "

Pentru a face instrumente de aer poate menține mult timp o stare bună de lucru, urmați dreptul de instrumente pentru întreținere și reparații.

♣ folosirea corectă a presiunii aerului

Vă rugăm să folosiți presiunea necesară la presiune 6.0-8.0 KG / CM2, interval sau instrucțiunile pe gaz. Dacă presiunea este prea scăzută, atunci eficiența instrumentului va fi redus în mod semnificativ sau chiar să nu funcționeze în mod corespunzător. Dacă presiunea este prea mare, deși puteți face pentru a îmbunătăți eficiența de instrument, dar este ușor de a deteriora componentele interne și scurta durata de viață a instrumentului.

♣ folosirea de filtre de aer

Aer comprimat umiditate, praf, rugina și alte particule străine este principala cauza de imbatranire prematura părți de unelte pneumatice. Deci, instalarea unui filtru este necesar. Corpuri străine în filtrul de aer, oferind curat, gaz uscat ca un instrument. Filtrele au suficient trafic, și ar trebui să fie întotdeauna curate, în caz contrar aceasta va afecta fluxul normal din cauza lipsei de lucru. În plus, compresorul de aer este de lucru pentru ceva timp, interiorul va acumula cantități mari de apă trebuie să fie evacuate periodic pentru a se asigura de uscare a gazelor.

♣ instrument de lubrifiere

Toate uneltele pneumatice trebuie să fie lubrifiate în mod regulat, în scopul de a asigura normale de lucru pe termen lung. Lubrifierea corectă este prin "trei combinație" înseamnă (apă-ulei mobil) pentru a realiza. Atunci când fluxul de aer prin grila de apă și ulei, ulei de lubrifiere, va fi spulberat de lubrifiere, și selecție de ulei este de asemenea important. Utilizarea incorectă instrument de lubrifiant dar nu va provoca daune la general, utilizarea de scule pneumatice sau lubrifianți speciale SAE # 10 ulei. Nu folosiți ulei gros. Fără apă și ulei ca sistem grilă, instrumentele de lucru inainte si dupa fiecare port de admisie picura 3-4 picaturi de ulei sau combustibil în activitatea de pre-proiectate gauri, suruburi se va învârti, după blocarea poate fi injectat în lubrifiant.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 10cm x 5cm (11.81in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Tip polizor unghiular
Diametru Disc 230mm
Numărul De Model BR-8290
Disc(Roata) De Tip Discuri Slefuire
Nume De Brand YUETAI
Tensiune Nominală NO
Nu-Sarcină De Viteză 20000RPM
Puterea Nominală De Intrare NO
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Dimensiuni 21.5* 9* 5 cm
Viteză Variabilă Da
Greutate 0.55KG
Sursa De Alimentare pneumatice
Frecvența NO

Produse similare