5Pcs Argireline Aloe Vera, Colagen, Peptide Întinerire Anti-Rid Ser Crema de Fata de Îngrijire a Pielii Anti-imbatranire Crema Cosmetice

39.32lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


5Pcs Argireline Aloe Vera, Colagen, Peptide Întinerire Anti-Rid Ser Crema de Fata de Îngrijire a Pielii Anti-imbatranire Crema Cosmetice

Dimensiune:0.34 fl.oz .( 10ml)

Cercetare împotriva model ochi, ochi pungi, riduri, linii de expresie, falduri nasolabial, ridurile și dezvoltat,îmbogăți argireline cu efect anti-imbatranire, riduri fine,pentru a îmbunătăți pielea sagging,creșterea pielii, elastina,mentine pielea tineret.

Șase peptide fără nici un fel de toxicitate,nu este nevoie să injecții,poate intercepta semnalul contracția musculară, reducând forța de contracție musculară,reduce aparitia de linii dinamice si elimina liniile fine,poate în mod eficient reorganiza colagen, elastina,creste activitatea de elastina,relaxați-vă liniile faciale,riduri fine.

Cercetările arată că șase peptide lichid poate inhiba eficient pielea și liniștitor tot felul de linii fine,lasa pielea supla si neteda țesutului elastic.

Informații Importante

Indicații:Toate tipurile de piele

Toată ingrediente: apă deionizată, Argireline, propilen glicol, gumă xantan, alantoină, extract de hamamelis, colagen, extract de aloe, coenzima Q10, extract de drojdie, colagen marin.

Directii: Aplicați o cantitate adecvată pe față,ochi,gat sau corp întreg de piele,se maseaza usor pana se absoarbe complet.Ar putea fi adăugat la alte produse de îngrijire a pielii.

Tara de origine:China

Data de producție:Nou

Termen de valabilitate:3 ani

Utilizare:

După Curățarea feței, se aplică o cantitate corespunzătoare de produs uniform pe fata, apoi masați ușor până când produsul este complet absorbit,

de asemenea, produsul poate fi folosit pentru a adăuga la alte produse de ingrijire a pielii, este potrivit pentru întregul corp.

Timp de livrare Notă: Dacă nu ați primit bunurile în data de livrare, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare.

Vă rugăm să nu se aplice litigiilor în termen de 60 de zile, vă mulțumim pentru înțelegere. Când ai primit parcle ,Dacă nu sunteți mulțumit sau aveți orice problemă, vă rugăm să contactați-ne și nu ne lăsa 1, 2, sau 3 stele Detaliată Vânzător Opiniile în primul rând, pentru că asta înseamnă că feedback-ul negativ, ne vom da seama de problema, va multumesc.

Plăți: Am acceptat Escrow,Alipay,West Union,TT și așa mai departe. Plata trebuie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Vă rugăm să cotact-ne prin e-mail atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale(de culoare). Prețurile noastre nu includ nici clienții taxe Metoda de Transport maritim: Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la plata compensate (cu excepția Weekend și de Sărbători) Noi, de obicei, nava elemente de poștă Air china,HongKong post, EMS, UPS, DHL și va avea un număr de urmărire. Informațiile sunt furnizate de către compania de transport maritim. Rețineți că timpul de livrare poate varia, în special în timpul stricte de control vamal și perioade.

Feed-back & servicii pentru Clienti:

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi,vă Rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru,apreciem feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu serviciile noastre,Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Ingredient Alte
Nume De Brand QYF
Gen De sex feminin
certificare GZZZ
Utilizarea Fata
Caracteristică Anti-Imbatranire
Țara/Regiunea de Fabricație China
Tip De Element Crema
NET WT 10ml
GZZZ HGZWBZ
Numărul Certificatului De 2015009418
Numărul De Model Alte

Produse similare