Roz Rochii Fete Cu Flori Pentru Nunti In Stoc Copii Rochie De Seara Sfânta Împărtășanie Rochii Fete Pageant Rochii De Vestido Longo

241.95lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Vă rugăm Memento: ordinea este doar pentru o bucata de rochie. Nu va veni împreună cu orice accesorii,cum ar fi pălărie,tul, mănuși,voal,Combinezoane,Jachete/Sal/Împachetări etc. Dacă post în BRAZILIA, vă rugăm să ne spuneți receptor CPF în caseta de mesaj, fără ea, nu putem posta rochia, multumesc pentru intelegere.

Personalizat de Servicii, Dacă doriți să comandați o personalizate dimensiune,vă Rugăm să completați formatul de mai jos și să ne ofere, atunci când plasați comanda.Multumesc 1. Bust: Cm/ Cm 2. Talie: Cm/ 3 Inci. Solduri: Cm/ Inch 4. Gol De La Etaj, Cu Toc: Cm/ 5 Inci. Fizice Înălțime: Cm/ Cm 6. Rochie de Culoare( vă Rugăm să selectați o Culoare Nr. din Graficul de Culori): Culoare NR. # 7. Purta Data: 8.Alte Cerințe:

Notă : vă Rugăm să rețineți că fotografia poate fi ușor diferite de la un element real în termeni de culoare din cauza iluminatului în fotografie fotografiere, afișaj sau temperatura de culoare etc.

De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii vedeți.

- Vă rugăm să vă măsurați cu atenție și să ne ofere dreptul dimensiuni pentru yoiur rochie. --Vă rugăm să ne dea dreptul informații de transport maritim,inclusiv numele complet,adresa de stradă,cu fermoar cod numărul de telefon .Informații mai complete, va fi livrarea de rochie mai lin și repede. - Pentru clienții din Brazilia ,vă rugăm să ne dea CPF dumneavoastră dacă alegeți rapid sala de nasteri ca DHL,TNT,UPS sau Fedex de livrare pentru comanda dumneavoastră.

--Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.aceste taxe vor fi suportate de către cumpărător.Orice mențiune specială necesară pe colet,vă rugăm să ne contactați.

- Pentru toate custom-made rochii de mireasa, care înseamnă nu urmați Standard de marimi,culori sau s-a schimbat stilul de fotografie,sunt non-rambursabile și nerambursabile. - Pentru dreeses în Dimensiuni Standard ,dacă orice probleme de calitate aparute(nu dimensiunea problemei),vă rugăm să ne informați maxim 7 zile după ce primiți rochie(pe baza de urmărire record de compania de livrare). - Orice problemă cu măsurători,clienții ar putea trimite-l înapoi pentru a face unele modificări,dar va percepe taxa de transport.Acceptam retururi pe rochii în perfectă stare de brand nou(nu fum, mirosuri,fără machiaj pete,fără modificări).Spate de transport va fi pe taxa de la cumpărător.Vă rugăm să asigurați-vă că măsurătorile sunt corecte.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră ! Vă doresc fericit de zi cu zi !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Lungime maneca(cm) Scurt
Numărul De Model V-SA01191625
Decolteu O-Gât
Tip De Element Rochii Fete Cu Flori
Decor Niveluri,Arc,Ștrasuri Din Mărgele,Butonul
Silueta O-Linie
Rochii De Lungime Podea-Lungime
NE Dimensiune de Copil Copil-2 Copii 4 Copii 5, Copil-7, Copil-8, Copil-10, Copil-11
Tesatura Tip tul
Imagini Reale Da
Nume De Brand Lowime
Maneca Stil Capac Maneca
culoare Alege culoarea ta preferata din paletarul de culori
Dimensiune Custom Made measurements as your request

Produse similare