PEAKMETER PM2018S Portabil Smart AC ampermetric Digital Multimetru AC Tensiune Curent Rezistență Continuitatea Măsurare Tester

98.06lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


PEAKMETER PM2018S Portabil Smart AC ampermetric Digital Multimetru AC Tensiune Curent Rezistență Continuitatea Măsurare Tester

Vă rugăm să rețineți:trimite fara baterie

Ambalare lista:

1*clește ampermetric PM2018S

1*O pereche de testul de plumb

1*manual de Instrucțiuni

1*Husă sac

Introduce produse:

PM2018S este un smart digital clamp metru , nu este nevoie de utilizator selectați funcții în timp ce utilizați, se poate recunoaște în mod automat Curent Ac,DC, curent,Rezistență, continuitate.

Dual Display permite pentru a afișa în timp ce frecvența de măsurare Tensiune AC ,curent ALTERNATIV sau în timp ce de măsurare a Curentului ALTERNATIV, simultan măsură cu AC/DC Tensiune și Rezistență.

Non contact detector de Tensiune sunt mai sigure, fiabile , eficiente pentru a fi măsurată dacă obiectul are AC tensiune.

Vârf MAX poate capta exact 1ms curent ALTERNATIV de semnal, astfel poate fi mai precis captura Max Curent de electricital echipamente în timp ce acesta lucrează.

Număr Max 6000 de a oferi o rezoluție clară pentru utilizatori în timp ce de măsurare; 600A curent ALTERNATIV de măsurare îndeplinește utilizatori diferiți pentru diferite ocazii;

LPF a Fuctionat poate filtru de înaltă frecvență interferențe în timp ce de măsurare AC singal , astfel încât pentru a spori precizia de măsurare a semnalului

Între timp, Acest Clamp Meter are AC/DC

Tensiune,Continuitate ,Max rezistența 60kOHm etc

Cu Siguranță Standard:EN61010-1,-2-030

EN61010,-2-032 600V CAT III ,se Întâlni cu ROHS/AJUNGE la Standardul de Mediu.

1. Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Toate comenzile vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare după ce ne-au primit cu succes a plății.

3. Oferim regulat Post Air Mail și-au stabilit metodele de transport gratuit.

4. Deoarece comerțul este trans-naționale, precum și par avion este cea mai ieftina metoda de transport maritim, se va lua o lungă perioadă de timp pentru livrare. Dacă nu doriți să așteptați atât de mult timp, vă rugăm să alegeți și Exprime și să plătească taxa.

5. Noi nu suntem responsabili pentru taxe Vamale.

1. Dacă elementele sunt găsite în stare proastă atunci când a primit, vă rugăm să contactați-ne liber. Putem returna banii sau retrimite unul nou pentru tine.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul pentru că de preferințele personale, puteți să ni-l returnați în termen de 7 zile. Trebuie să plătească transportul.

3.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

1.12 luni garantie

2.Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primesc articol sau cu probleme de calitate,vă rugăm să ne contactați,putem oferi reveni sau de a retrimite garanție, dar vă rugăm să oferi dovezi pentru a demonstra problema în mod activ.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 21cm x 12cm x 4cm (8.27in x 4.72in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
De Măsurare Gama De Tensiune 1.0~600V
Display 6000 de capete de acuzare
Măsurare Inductanță Serie vezi descriere
scanare automată Da
De Măsurare Gama De Capacitate N/A
Numărul De Model PM2018S
iluminare din spate Da
auto gama Da
Dimensiuni 187 x 65 x 38mm
DIY Consumabile Electrice
Tip Display Numai Digital
Nume De Brand PEAKMETER
Măsurare Rezistență Interval 0~10M ohm
Temperatura De Operare 0-40C
De Măsurare Gama De Curent 10mA~400A / 400A~600A
Alimentare 1.5 V baterie AAA(nu sunt incluse)
Greutate 0.35
Articol digital ampermetric multimetru

Produse similare