ATOBABI de Piele la Distanță Cheie Fob Titularul Breloc Caz Pentru BMW Mini Cooper Countryman 3 Butoane Smart key cu Cheie Inel de Styling Auto

26.81lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Note Și Sfaturi

1. Atunci când comandați, vă rugăm să completați completați informații despre destinatar ( adresa , codul poștal , numărul de telefon și numele complet ), rusă cumpărătorul TREBUIE să-și numele complet.

2. Vom alege cel mai bun mod de a livra bunuri, orice probleme, nu ezitați să ne contactați, vă mulțumesc!

3. Dacă doriți să cumpărați o cheie de mașină caz, vă rugăm să asigurați-vă că cheia de la mașină este la fel ca noi! Vă rugăm să acorde o atenție la cheie masina imagine de detalii produs.

ATOBABI de Piele la Distanță Cheie Fob Titularul Breloc Caz Pentru BMW Mini Cooper Countryman 3 Butoane Inteligente cheile cu breloc Auto Styling Caracteristică: - de Moda de Înaltă Calitate din Metal Keychain - Perfect de Tăiere și Sewning. - Primul Strat De Piele. - Excelent Potrivire Dimensiune Cheie Și Precisă Butonul De Poziție. Potrivit Pentru: BMW Mini Cooper Countryman Doar Ca Referință! Vă rugăm să vă Asigurați Ta Curentă Cheia Originala este exact același ca și cheie în imagine. ( Dacă nu puteți Asigurați-vă că,vă Rugăm să ne Contactați. ) Specificatii: - Culoare: Negru Culoare cu Linie Rosie - Material: de Înaltă Calitate, Strat superior din Piele Pachet Inclusiv: 1 x Cheie de Mașină Caz Acoperire ( Nu Include Cheie de Masina ) Avantajele oferite De Magazinul Nostru: - de Bună Calitate Și Pret de Fabrica! - Multe Tipuri de Transport Fel, Nu Numai mai Rapid, Dar, de Asemenea, mai Ieftin! - De profesionisti QC Grup Va Verifica Coletele Inainte de a-L expediez. Asigura Zero Defecte Livrare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 15cm x 5cm (7.09in x 5.91in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand ATOBABI
Tip De Material Partea De Sus Strat De Piele
culoare Culoare negru cu Linie Roșie
Picătură de transport maritim Bine ati venit
Model produs GLC Pentru BMW Mini
Prodcut Numele Autentice Din Piele De Cheie De Masina Cazuri
SE POTRIVESC PENTRU Pentru BMW Mini Cooper Countryman
Butoane 3 Butoane

Produse similare