Militar CamouflageAirsoft Găleată Boonie Capac În Aer Liber, Drumeții, Pescuit, Camping, Alpinism Capac Tactice Ripstop Armata Boonie Hat

22.20lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


PRODUS CARACTERISTICI: US Air Force boonie hat. Făcute de 35% bumbac si 65% poliester. Curea ajustabilă pentru montaj. Folosind striper de tricotare. Super rezistente la uzură și la rupere capacitate. Coarda catarama utilizat polimer de plastic cataramă. Conceput pentru a cârpă moale și convenabil de a transporta. Culoare: Negru,ACU,CP,woodland camuflaj woodland digital camo și așa mai departe Greutate: 80g Dimensiune: Standard

Garanție Și Întreținere

1) oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

2) Vom oferi, de asemenea, gratuit de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

3)Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.14kg (0.31lb.)
Model Tip Solid
Stil Active
Material Poliester
Gen Bărbați
Model De Tip boonie pălării
Palarie M
Numărul De Model KCH-ben
Tip De Element Găleată Pălării
Caracteristică Parasolar

Produse similare