Noul Metal Reglabil Cutter Circular pentru Hârtie de Culoare Albă și de Culoare Neagră pentru Alegerea de Înaltă Calitate Importate din Japonia

115.02lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Cutter Circular Dispozitiv

Avem culoare albă și de culoare neagră pentru alegere,puteți lăsa un mesaj despre culoare, dacă nu, ne va livra așa la întâmplare.

Diametru de 1,8 cm ~ 17 cm tăiat rotund

Centrul de pin hole nu se taie

Centrul de ecartament și cinci de lamă atașată

Potrivit pentru lama: BDA - 200 P.

Dimensiune produs 11.3 CMX 10CMX5.6 cm

Mai mult de jumătate de secol a producției de mărfuri

1959 cuțit de hârtie, pentru prima dată în lume (la acea vreme, cuțit ascuțit), cu eliberarea de comercializarea de păsări ia electronic T de companie, yenul Japonez cuțit. Tot felul de variante de cuțit de hârtie și produse conexe, corecta yeni este o muncă grea. Dar această mașină specială, toate tipurile de dimensiunea poate. Lama gazdă a instala și de a folosi, lama superioara qom pălărie poartă, astfel încât munca de securitate poate fi făcut.

Frumusetea de tăiat

Cuțit de hârtie, foarfece, yeni pentru a reduce, trebuie să fie de-a lungul liniei și modelul trebuie să fie tăiate, nu este frumos. Dar yeni cuțit, centru pentru a confirma că partea interioară de corp transparent, reglabil lama busola, marinari întotdeauna urme se poate face numai de yeni. Lamă bună claritate, astfel încât hârtie de tăiere nu este numai piele poate fi, de asemenea, tăiate. Ca un ac de busolă thorn centru fix, dar centrul de control capul fix, deci se taie pin hole deschidere nu este frumos.

Diametru de 1,8 cm ~ 17 cm

Lama de poziție poate fi reglată, proeminența de lama se poate schimba, de asemenea, așa că nu este ușor să yeni poate reduce de toate dimensiunile. Hârtie de desen și fotografie, de asemenea, destul de bun, de tăiere hârtie tehnologie și picturale carte, album face, de asemenea, nu se poate folosi. Mare de yeni yeni prin gogosi tip, de asemenea, pot spune. Crispy taie simt foarte fericit, progresul de muncă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 11cm x 10cm x 6cm (4.33in x 3.94in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand SPExpressDIY
Tip Instrument De Mână Piese
Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model Cerc

Produse similare