MLX90333 Joystick-ul Senzorului de Poziție Absolută Digital Tridimensional Unghi

20.59lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


startIsvModuleWrap12140

endIsvModuleWrap12140 La MLX90333 este un monolit senzor IC cu Triaxis™ Sala de tehnologie. Convenționale plane Sala de tehnologie este sensibil doar la densitatea de flux aplicate perpendicular la IC suprafață. La Triaxis™ senzor Hall este, de asemenea, sensibile la densitatea de flux aplicate paralel cu IC suprafață. Acest lucru este obținut printr-un sistem Integrat Magneto-Concentrator (IMC), care este depus pe CMOS muri (ca o suplimentare de back-end pas).

La MLX90333 este sensibil la cele 3 componente de densitatea de flux aplicate IC (BX, BY și BZ). Aceasta permite MLX90333 pentru a sesiza orice magnet în mișcare din jurul său și-l permite proiectarea unui roman generație de non-contactarea joystick senzori de poziție, care sunt de multe ori necesare atât pentru aplicații auto și industriale (de exemplu, interfață om-mașină).

În plus, capacitatea de măsurare BX, BY și BZ permite MLX90333 să fie considerate ca universale non-contactarea senzorul de poziție, adică nu se limitează la joystick-ul de aplicații. De exemplu, un liniar de călătorie poate fi simțit cu MLX90333 o dată incluse într-un magnetice specifice de proiectare.

În combinație cu adecvate de procesare a semnalului, densitatea de flux magnetic de un magnet mic (de magnetizare axială) se deplasează deasupra IC poate fi măsurată într-un non-contactarea mod. Cele două (2) unghiulare informații sunt calculate din cele trei (3) vectorul de componente de densitatea de flux (de exemplu, BX, BY și BZ). La MLX90333 rapoarte două (2) liniare semnale de ieșire. De formate de ieșire sunt selectabile între Analogic, PWM și Protocol Serial.

Absolut 3D Senzorului de Poziție

Simplu Si Robust Magnetic Design

Triaxis™ Sala De Tehnologie

Programabile Liniar De Transfer De Caracteristici (Alfa, Beta)

Selectabile Analogice (Ratiometric), PWM, Protocol Serial

12 biți Rezoluție Unghiulară - 10 pic Unghiulare Termică Precizie

40 de biți, Numărul de IDENTIFICARE

Singur zar – OS8 Pachet RoHS Compliant

Dual Mor (Full Redundante) – Pachet TSSOP16 RoHS Compliant

Pachet:

1BUC MLX90333 Joystick Senzor

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model 011698
Nume De Brand diymore
OEM diymore

Produse similare