3 buc Oțel Inoxidabil rusă Minge de Set Duze Degivrare Conducte Sfaturi Crema de Patiserie Tub Tort de Decorare

18.41lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


3 buc Oțel Inoxidabil rusă Minge de Set Duze Degivrare Conducte Sfaturi Crema de Patiserie Tub Tort de Decorare

Detalii Produs:

.De Brand Nou și de Înaltă Calitate

.Fără sudură sudare

.Ușor de Utilizat și Durabil. Economisi timp și convenabil

.Culoare: Argintiu

.Material: din oțel Inoxidabil 304

.Element Dimensiune Aproximativ:

63mm( Inaltime )*23mm( Top )*31mm( partea de Jos )

Pachetul include : 3 bucăți

Notă :

Datorită mână măsură, dimensiunea poate fi de 0,1-0,5 cm de eroare

Din cauza la alt Monitor, culoarea poate fi diferenta

Din cauza timp de transport maritim, elementul poate deteriora în tranzit, în cazul în care elementul daune, pls contactati-ne, în primul rând, imediat înainte de a părăsi feedback-ul, vă mulțumim pentru înțelegere

Dragi prieteni. Dacă aveți nevoie de mai mult, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos, multumesc !

Despre plată

1.Vom accepta: VISA, MasterCard, și de Escrow.Atunci când se utilizează Escrow, banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs.. Banii vor fi eliberați de la noi doar după confirmarea de livrare. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

2.Confirma Adresa cu Nume Complet: Toate produsele vor fi testate strict înainte de expediere. Am expediat de la Vilatudor.ro adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti. Și cumpărător rus te rog, lasă-ne numele tău complet, care este foarte important. Vă mulțumesc!

Rapid De Transport Maritim

1. Va garantam pentru a navei în termen de 72 de ore de la confirmarea comenzii (cu Exceptia sarbatorilor).

2. Dacă nu există nici o situație neașteptată (de exemplu, dacă scopul nu poate livra cu 72 de ore),va vom contacta cât mai curând posibil, și să urmărească îndeaproape pentru a livra comanda în curând.

Despre Transport

1.Am expediat în întreaga lume de către EMS, DHL, UPS, FedEx, ePacket, China Post, china Post Plus, Singapore Post și alte eficiente linie specială.

2.Cantitatea de mai sus de 150 de dolari, va vom trimite prin EMS sau E-EMS și deci pe cele de transport fel, Se va devine mult mai rapid. Dacă doriți să alegeți propria linie de transport maritim, vă rugăm să contactați cu noi.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și un comentariu 5 stele!

Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau orice altă problemă, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!

Servicii FAQ

Q : există vreo reducere pentru voluminoase comanda?

A: Da, putem oferi prețul cu ridicata. Dacă mai ai nevoie sau vrei produse personalizate, puteți să ne e-Mail sau sa ne contactati prin Trademanager. Vom răspunde cu 24 de ore(cu exceptia sarbatorilor).

Q : Nu mai suport picătură de transport maritim?

A: Da, ne-am sprijini picătură de transport maritim. Lăsați-ne adresa destinatarului și numărul de telefon de pe Vilatudor.ro ,atunci când comandați, apoi vom trimite pachetul în funcție de adresa pe care ai lăsat.

Q : Toate pozele sunt reale fotografie?

A: Da, poza de toate produsele comercializate de noi sunt 100% reale trage. Dacă doriți să-și vândă produsele noastre și au nevoie de fotografii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vă vom trimite produsele fotografii fără filigrane.

Q : Ce se întâmplă dacă eu sunt nemulțumit cu produsul?

A: după ce ați primit produsul, indiferent de ce probleme aveți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problema până când sunteți mulțumit.

Q : de Ce de transport sunt atât de lent pentru anumite țări?

A: Toate produsele noastre aproape nu au profit, și le-am livrat gratuit la cele mai multe țări, astfel încât nu ne putem permite scump Expres, cum ar DHL, FedEx, UPS, EMS. Am ales relativ favorabile china Post Air Mail, în mod normal, este nevoie de aproximativ 15-35 de zile în cele mai multe țări și regiuni din lume, în doar câteva zone îndepărtate nevoie de mai mult timp pentru livrare, vă rugăm să așteptați cu răbdare. Dacă vă aflați în nevoie urgentă de produsele noastre, puteți alege, de asemenea, DHL, FedEx, UPS, EMS, și în acest fel, aveți nevoie să plătească taxele de transport maritim. Sper că puteți înțelege. Vă mulțumesc atât de mult!

Q : Cum pot afla dacă am nevoie de produsele tale data viitoare?

O: Dragă, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, și vreau să-l cumpăr din nou data viitoare, puteți adăuga magazinul nostru la magazinele tale preferate. În acest fel, ne puteți găsi cu ușurință. Noi întotdeauna binevenite vii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 18cm x 2cm (5.91in x 7.09in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.04kg (0.09lb.)
Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model #0106146
Nume De Brand SYLPHY
Obscene Imagine No
certificare CE / UE,SGS,CIQ,LFGB,FDA
Funcția Cireasa De Duza De Decorare Sfat
Caracteristică Eco-Friendly
Sugestiv Sexual No
Tort De Instrumente De Tip Desert Decoratori
Tip Tort De Instrumente
numărul 3 buc

Produse similare