1buc BK refillable cartuș de toner CE285A 85A pentru HP LaserJet 1212nf 1214nfh 1217nfw Pro P1100 1102W Pro M1130 1132 1210

69.56lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


BK cartuș de toner pentru HP CE285A

Tip : Refillable cartuș de toner

Culoare : Negru

Cip: cu cip

Model de cartuș : pentru HP CE285A

Imprimante compatibile: HP LaserJet 1212nf 1214nfh 1217nfw Pro P1100 1102W Pro M1130 1132 1210

Continut pachet: 1buc CE285A BK cartuș de toner

Cumparatorul Observa:

1. Toate numele de marcă și mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt menționate aici pentru descriere scopuri numai.

2. Am testat fiecare produs înainte de expediere, va garantam 100% de lucru.

3. Vă rugăm să completați numărul dvs. de telefon corect pentru a asigura livrarea la timp a comenzii. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine.

4. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore(lotului de produs, eticheta, ambalaj). Imaginile sunt numai pentru referință, dar toate livrat produsul+ grad calitativ nivelul și 100% garantat împotriva maerials și de manoperă. Fara o notificare prealabila. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne consultați.

5. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul oem (cod) utilizați în imprimanta dvs., deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același.

FAQ: Q: Cum pot spune dacă este o problemă cu imprimanta sau pe cartușul de toner? În primul rând, trebuie să schimbați cartușul de toner la o dată și imprima mai multe pagini. Dacă calitatea slabă pagini apărea în continuare, aceasta se datorează în mare parte o problemă la imprimantă. Dacă problema dispare, atunci este o problema pe cartuș. Q: Ce ar trebui să ne cumpere Cartușe Remanufacturate în loc de cele OEM? Un gol cartuș de toner adaugă aproximativ 5 kilograme inutile deșeuri la gropile de gunoi. Folosind remanufacturare cartuse imprimanta, peste 80 de milioane de kg de plastic și metal sunt salvate de la depozitele de deșeuri în fiecare an. De asemenea, din material plastic utilizate în fiecare cartuș de imprimantă va avea peste o mie de ani pentru a se descompune. Motivul pentru a trece de la OEM la cartușele Remanufacturate, nu numai evidente beneficii de mediu ale reciclării, dar, de asemenea, există și o mare economii de costuri. Q: Va Remanufacturate cartușe de toner deteriora imprimanta laser? Fiecare dintre remanufacturate cartușe de toner este meticulos verificate și verificați pentru a se asigura că acesta nu poate provoca daune la imprimantă laser. Nostru Remanufacturate cartușe de toner folosi același OEM cartușe de bază și funcția de unul OEM. Fiecare parte a cartușului este examinat cu atenție în procesul de recondiționare. Noi va înlocui, de asemenea, componente vechi cu altele noi de același standard și scop funcțional ca OEM. Q: Cum YOTAT remanufacturate cartușe de toner de a ajuta mediul înconjurător? Remanufacturate cartușe de toner reduce cantitatea de plastic non-biodegradabile în depozitele de deșeuri. În plus, procesul de fabricație folosit pentru a crea noi cartușe depinde foarte mult pe combustibili fosili, de obicei, de combustibilii fosili importați. De aceea, EPA a mandatat utilizarea de cartușe remanufacturate pentru toate agențiile federale. Q: imprimanta imprimare de nimic doar pagini goale. De ce? Dacă laserul ușa în imprimantă nu se deschide, laser bean nu pot ajunge la UNITATEA de suprafață. Prin urmare, nu există nici o descărcare de gestiune pe UNITATEA de suprafață și nu de toner transfer. O rupt OPC obturator usa se va opri de transfer de imagine de la OPC la suprafața hârtiei. Q: în Timpul imprimării, uneori, poate întuneca linii orizontale pe pagina. De ce? Magnetice cu role bucșa, care este responsabil de decalajul de dezvoltare, pot fi deteriorate sau rotunde. Când se întâmplă acest lucru, mai mult de toner pot fi transferate la suprafața OPC decât a fost necesar pentru imagine latentă. Plus de toner care au fost transferate pot apărea pe pagină ca un gri linie orizontală. Linia poate repeta în măsurători exacte sau variază foarte puțin de rotație de rotație.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 12cm x 16cm (9.84in x 4.72in x 6.30in)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Cartuș de Stare Plin
Tip Cartuș De Toner
culoare BK
Caracteristică Compatibil
Compatibil Marca HP Laserjet
Ambalarea În Vrac Da
Numărul De Model CE285A
Nume De Brand YOTAT

Produse similare