LAMEILA Spranceana Pensete de Precizie Slant Penseta Profesionala din Otel Inoxidabil Pensete Spranceana Remover de Extensie a Genelor Frumusete

20.31lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


LAMEILA Bună Calitate Penseta Sprancene

Violet culoare neagra , aliniați sfat

Brand: LAMEILA/lameila

Nume: Penseta Sprancene

Material: Otel Inoxidabil

Net: 1buc

Ambalare: pungi de Plastic

Caracteristică: sfaturi sunt perfect aliniate pentru a face pensare ritual mai ușor

1. Ne va livra produsele în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este primită.

2. Timpul de expediere este de obicei 10-21 de zile în statele UNITE ale americii,16--35 zile în rusă,20-35 de zile pentru cele mai multe țări.Pentru că de sărbători,politica vamală sau zone îndepărtate,poate dura 35-60 de zile pentru a navei.

3. Dacă ți-a livrat timp este de ajuns, încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi durata de prelucrare timp de transport maritim în curând.

4. În mod normal, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Pentru acest lucru, puteți lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

5. NOTĂ : Clienții care din Rusia ar trebui să-ți lași numele complet ca destinatar, astfel încât să puteți obține pachetul.Numele complet este de obicei de 3 nume. Dacă uitați să furnizeze numele complet, va vom contacta in 24 de ore.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea un rating de 5 stele și un feedback pozitiv pentru tranzacție, care ar fi foarte apreciat, acest lucru este foarte important pentru afacerea noastră.

2. Cadou Gratuit . La fiecare 5 Stele feedback-ul poate obține 1 gratuit de aer burete de machiaj (Valoare $2 ) ca cadou în următoarea ordine. Ai nevoie trimite-ne comanda anterioară feedback f ot și numărul de ordine în noi pentru mesaj. Fiecare comandă feedback-ul poate primi doar 1 cadou.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să contactați-ne în loc de a lăsa rating de 1 stea sau feedback-ul negativ. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi o soluție satisfăcătoare. Vă mulțumesc!

1. Dacă nu-ți place produsele noastre,doar le returna,iar noi va rambursa fiecare bănuț .

2. Ca t o probleme de calitate sau confundat versiuni, vă rugăm să luați fotografii de produse si sa ne contactati in 3 zile după ce ați primit pachetul. Vom confirma problema și apoi să-l rezolve pentru tine în curând.

3. Înainte de a vă bucura de ușor de schimb și politica de returnare, trebuie să ne contactați pentru adresa de livrare, dacă doriți să trimiteți articole înapoi. Toate articolele trimise înapoi la noi trebuie să fie în starea lor inițială nefolosit, cu toate etichetele atasate.

Și apoi spune-le ca ne-numărul de urmărire după elementele sunt transportate înapoi. Odată ce am primit pachetul, ne va livra elementul reordona sau de restituire a plății. De returnare este la cheltuiala cumpărătorului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 14cm x 14cm x 14cm (5.51in x 5.51in x 5.51in)
Material Din Oțel Inoxidabil
Dimensiune 9.5*1cm
Numărul De Model A0194
Slant Sfaturi Sfaturi sunt perfect aliniate pentru a face pensare ritual mai ușor
culoare Violet+Negru
Nume De Brand Lameila
utilizare pentru Sprânceană și Îndepărtarea Părului Facial
Tip De Element Penseta Sprancene

Produse similare