Starscolor Gene de Mătase de Înaltă Calitate de viermi de Mătase Naturală de gene false 12 linii Groase Singur Ochi genele Manual genelor alcătuiesc instrumente

18.85lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bulk Pret: va Rugam sa ne contactati,va vom oferi mai bun pret! Despre Personaliza: stilul pe aceasta pagina Curl C, cu Grosimea de 0,10 mm, cu Lungimea 6,8,10,12 mm in stoc. Dacă doriți alte Curl cu alte Grosime cu alte Lungimea,vă rugăm să ne contactați,putem personaliza pentru tine,în mod normal, au nevoie de 7 pana la 12 zile,multumesc! Mai mult,daca vrei OEM personaliza ,pe care doriți pentru a personaliza propriul stil,vă rugăm să spune-ne ideea ta,puteți adăuga logo-urile,mărcile,cuvintele pe care le doriți,culorile,curl,grosime,lungime,cantitățile de rânduri. Multumesc!!!

Metoda De Aplicare

Efecte Fizice

Despre transport: 1)Ne va livra ordinele prin Vilatudor.ro standard de transport maritim sau HK Post Parcele de Aer,dacă doriți pentru a navei prin altă metodă de transport maritim,vă rugăm să ne contactați. 2)Dacă nu primesc comanda după o lungă perioadă de timp,vă rugăm să ne contactați,vom verifica-l pentru tine,multumesc! Despre serviciu: 1)puteți să ne contactați în orice moment,vă vom răspunde în 1 zi lucrătoare. 2)După primirea produselor,dacă există o problemă,vă rugăm să ne contactați,și te rog, nu face litigiu în primul rând,vom rezolva pentru tine,multumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 6cm (5.91in x 3.94in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Gene False Terrier Alte
Lungime 6mm,8mm, 10mm,12mm
Dimensiune 12 lines
Material De viermi de mătase
Forma c curl
Curl C
Rugozitatea 0.10 mm
False Tip P Gene Individuale
Numărul De Model XE-0001
Gene False Material Alte
linie 12 linii
Cantitatea 12 linii
Fals P Lungime sub 0,5 cm
Tip Realizate Manual Geană
Gene False Stil Gros
Nume De Brand ICONSIGN
Tip De Element Gene False
Grosime 0.10 mm
Gene False Ambarcațiuni realizate manual

Produse similare