PEM Mobil + electrolizor de celule de combustibil pentru a genera energie, pentru educația experimentală

224.79lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Această listă include: 1 buc de Celule de Combustibil(modul de putere) , și 1 buc de electrolizor (modulul) PEMCell+electrolizor de celule de combustibil este folosit pentru experimentală instrument, sau instrument educațional. Acesta poate fi folosit în laborator, școală, colegiu sau Universitate.

Aplicație: acesta este utilizat pentru experimentală instrument, sau instrument educațional. Acesta poate fi folosit în laborator, școală, colegiu sau Universitate .

Ai nevoie doar de a conecta o tensiune DC la electrolizor modul de a electrolyze apa în hidrogen și oxigen, apoi conectați hidrogen și oxigen la celule de combustibil module pentru a genera putere.

puteți să-l utilizați în experiment pentru scop educativ. Vă rugăm să folosiți apă deionizată numai.

Parametru tehnice de CELULE de COMBUSTIBIL module:

Tensiunea de circuit deschis 0,9 Volți DC

Curent de ieșire: 0-0,3 Amperi

Putere de ieșire: 0-0.18 W

U-I Curba: 0A, 0.9 V; 0,1 a,0,72 V; 0,2 a, 0.66 V; 0,3 a, 0.6 V

Domeniul major de celule: 6.25 c m 2

Dimensiune: 77mm (L) x 65mm(W) x 32mm (H)

Greutate: 70g

Parametru tehnice de Electrolizor module:

Tensiune de intrare: 1.8 - 2.4 VDC (vă puteți conecta la putere DC, baterie, sau panou solar, etc.)

Curent de intrare: 0.25-0.8 Amperi

U-I Curba: 1.8 V, 0.25 A; 2V, 0.42 O; 2.2 V, 0.66 O; 2.4 V, 0.8 a

Domeniul major de celule: 6.25 c m 2

Producția de hidrogen rata: 6ml /min

Oxigen rata de producție: 3ml /min

Dimensiune: 77mm(L) x 65mm(W) x 32 mm (H) Greutate: 70g puteți să-l utilizați în experiment ca instrument educațional, ca exemplu imaginea de mai jos: (Daca ai nevoie de kit complet de componente în imaginea de mai jos, vă rugăm să intrebare ne-a separat.)

Plata

· Vă rugăm să acorde termen de 3 zile după licitație.

· Vă rugăm să ne contactați pentru dumneavoastră de plată dacă aveți orice problemă.

Detalii livrare

· Elementul dvs. va fi livrat în termen de 48 de ore în zile lucrătoare, în cazul în care plata pentru comanda este eliminat înainte de ORA 8 PST de zi cu zi (cu excepția zilelor de sâmbătă, duminică și de Sărbători). Dacă există o excepție, vă vom informa.

· Cumpărător, în calitate de importator, este responsabil pentru plata vămuire cost sau FISCALE aferente. Termeni de vanzare

· Feedback-ul pozitiv este viața noastră. Înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a obține o soluție mai bună. Ne pasă de clienții noștri fideli. Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați imediat. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva o problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările pe care le au și încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. Lăsând feedback neutru sau negativ nu poate rezolva problemele.

Despre noi

· Bine ati venit la magazinul nostru. Suntem specializati pe de Economisire a Energiei electronice: încălzitor de apă Solar și controlere, stații de pompare, controler de încărcare solar, invertor, Lămpi SOLARE, etc.. vă Rugăm să ne viziteze des. Suntem încântați să lucreze cu tine! Contactati-ne

Toate de comunicare este manipulat prin intermediul e-mailuri și ALI mesaj. Ne străduim să răspundem la toate e-mailurile cât mai repede posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Numărul De Model STA-PMC-EDT-1
DIY Consumabile Electrice

Produse similare