UE de Livrare!!! 80MM DIAMETRU, DIN ALUMINIU TURNAT SUPORT PENTRU CNC GRAVURA MAȘINĂ DE FREZAT CU AX

68.63lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Notificare:

Dragi prieteni,în scopul de a îmbunătăți viteza și eficiența de muncă și o mai bună de servicii pentru cumpărători , vă rugăm să specificați valoarea declarată în factură, pentru a evita probleme inutile la vamă.

În plus, Brazilia și Argentina client pls lasă-ți CPF sau CUIT număr după plata!

Rus client mai spune numele complet, sau va afecta timpul de livrare.

Vă mulțumesc pentru ajutor!

Pachetul include: 1x 80mm din aluminiu turnat suport

80MM DIAMETRU, DIN ALUMINIU TURNAT SUPORT PENTRU CNC GRAVURA MAȘINĂ DE FREZAT CU AX

Transport vă Rugăm să deschideți ambalajul și verificați dacă există unele daune înainte de a semna, dacă există unele daune , vă rugăm să nu semneze și să ne contactați imediat Ne-am expediat la worldwidebut Dacă țara dumneavoastră este personalizat este strictă, vă rugăm să ne contactați înainte de a licita pentru a verifica detaliu și confirmat.

Plata card de credit,banca TT,western union,Moneygram etc. Plata trebuie să fie făcută în termen de 48 de ore de la sfârșitul perioadei de licitație taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Probleme și Feedback-ul vă Rugăm să ne dea oportunitatea de a rezolva orice problemă atunci când trebuie,ne preocupă problema și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva. Avem un nou membru în ebay acum,și trebuie să înțeleagă ambele părți Pls e-mail-ne înainte de a vă doriți să lăsați orice feedback-ul negativ

Restituire atunci Când aveți parcelă,și nu este mulțumit de bunuri sau este alta problema ca rupt,pls spune-ne detaliu motiv și de a oferi fotografii de Orice motiv necesare pentru rambursare. Elementul trebuie să fie în starea inițială și nici daune fizice. Cumpărător responsabil pentru toate costurile de transport maritim

Contactați-ne bun venit clienți din întreaga lume se intereseze și întrebări,vom încerca să facem noastre cele mai bune pentru feedback-ul clientului de e-mail în termen de 1-2 zile lucrătoare,dacă nu pls verifica caseta de e-mail din nou satisfacția Clientului este foarte importantă pentru noi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.7kg (3.75lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 20cm (3.94in x 3.15in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Mașina Motor
Cerere Foraj
Cuplul Maxim 343mN.m
Diametru 80mm
Material din aluminiu turnat
Greutate netă 1.38 kg
Locul de Origine Jiangsu, China (Continentală)
Nume De Brand RATTMMOTOR
Viteza De Operare 10-18000rpm
Numărul De Model 80mm

Produse similare