Bakeey HUD Head Up Display Auto GPS Telefon Mobil de Navigare Imagine Reflector Suport de Montare, Negru Ecran Universal Holder Auto de Stocare

52.44lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caietul de sarcini:

Material: ABS+Reflector

Culoare: Negru

Bază dimensiune: 6.3"(lungime) x 3.7"(lățime) x 0.5"(grosime)

Ecran dimensiune: 5.9 x 3,15 inchi

Potrivit pentru iPhone, Samsung precum și cele mai multe alte telefoane inteligente

Caracteristici:

1. Produsul nostru transformă orice smartphone într-un head-up display (hud). Acesta poate fi folosit cu orice masina le au în prezent și se va reflecta orice hud pe bază de aplicație smartphone. Acesta poziții informațiile dorite în dreapta șoferului linia de vedere și este cel mai accesibil HUD produs de pe piata.

2. Capul sus de afișare arată/reflectă doar suficient de informații direct în câmpul vizual al conducătorului auto, permițându-vă pentru a menține constantă trafic, cu nici o distragere. De asemenea, nu aveți nevoie de o suplimentare de unitate GPS din cauza turn-by-turn de navigare caracteristici de telefoane inteligente moderne aplicații. Se va reflecta orice HUD-aplicație bazată pe GPS (Navigatie) imagine sau video de pe YouTube în mod clar în fața ochilor tăi, permițându-vă să vedeți instrucțiunile de navigare în mod clar, fără a coborî capul.

3. Nu ai nevoie de un plus de anti-alunecare mat, mașină mount nici aerisire magnetic cu suport de telefon. HUD va țineți telefonul și pentru a preveni telefon de la alunecarea de pe bord. Acesta poate fi utilizat cu o varietate de smartphone-uri, cum ar fi pentru iPhone 4, 5, 6 și 7, pentru Samsung etc. 4. Head-up display se afișează informațiile dorite, de care aveți nevoie, în scopul de conducere. Aceasta poate include totul, de la viteza curentă de navigare prin GPS la revcount de motor și chiar diverse indicatoare de temperatura.

Pachetul Inclus:

1 x display Head-up 1 x Folie Reflectorizant 1 x Pad Lipicios 1 x Manual de Utilizare engleză

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 21cm x 15cm x 4cm (8.27in x 5.91in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.279kg (0.62lb.)
Numărul De Model masina suport de telefon
Are Difuzor No
Material ABS
Utilizarea Masina
culoare Negru
Magnetic Da
incarcator No
Compatibil Marca Universal
Nume De Brand Bakeey

Produse similare