3 axe PCI motion dd studio sistemul de control prin cablu t pentru cnc router

54.50lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Suport versiune: 5.4.49/5.5.55/5.5.60

Aplicații:

utilizate pe scară largă în diverse routere cnc, și cnc de gravat si frezat, mașini pentru tăiere, gravură, turnare, prelucrare, produse publicitare de fabricație, etc.

Lista de ambalare:

1 buc 3 metri de cablu.

Garantie: 1 an

Rusia : nevoie de numele complet PENTRU Brazilia : prin DHL/Fedex nevoie CPF NR. SAU companiei CNPJ NU PENTRU Argentina : prin DHL/Fedex nevoie CPF NR. SAU companiei CNPJ NU și numele companiei

Adresa este incorectă : parcela eșua pentru livrare și este trimis înapoi la vânzător ,cumpărătorul ar trebui să plătească pentru primul și întorcându-se taxele de transport maritim. Zonă de la distanță : Unii clienți orașului sunt la distanță de zona /out-of-zona de livrare atunci când livrarea prin DHL/UPS/FEDEX/TNT ,au nevoie de suplimentare de la distanță, taxă 33USD ,vă rugăm să rețineți-l.

1. Taxe de Import,impozite și sarcina nu sunt incluse în tarif sau taxa de transport maritim .Acolo taxele sunt cumpărătorului responsibity. 2. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara. 3. Noi, de obicei, marca bunuri pentru un low-cost de pe declarația vamală , dar nu putem guarance nici un impozit, taxa, deoarece este depinde de politica țării

1. Toate produsele comercializate sunt de brand nou. 2. A primit un element greșit/element Defect : vă rugăm să ne dea fotografie și ne e-mail în termen de 7 zile de la data la care ați primit produsul. 3. Schimb produs : pls returnate în termen de 7 zile de la data la care ați primit produsul,cumparatorul plateste taxele de transport maritim. Elementele trebuie să fie în starea lor inițială, care nu sunt purtate, sau modificate. Nu vom rambursa returnare.

Odată ce ați primit elementul dvs., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi deoarece acest lucru ne va informa că ați primit elemente. Feedback-ul dvs. pozitiv si rating de 5 Stele : dupa ce primesc comanda, va vom oferi un feedback pozitiv. ÎNAINTE de a da feedback Neutru sau negativ : pls contactati-ne imediat,astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Contact : cara Skype : tecnrco Tel : (0086)20-29055620 Mobile/whatsapp : 0086 18820101813

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 10cm x 13cm (11.81in x 3.94in x 5.12in)
Tip De Unitate Set
Cerere cnc gravare si taiere machine
Suport axa 3 axe
Se aplică pentru cnc router
Material linie cupru
Diametru 6mm
Potrivit sistem Win XP
Numărul De Model dd studio card de control cablu
Lungime 3M

Produse similare