Birou A4 folderul documente sac, organizator fișier sac cu mâner

44.61lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Salut clienții, multe mulțumiri pentru vizita noul meu magazin.:) Fiecare client speranța de a obține o calitate bună ordine. de exemplu, dacă am fost la cumpărături, eu sunt în speranța de a obține o bună ordine. deci, nu vă faceți griji, fiecare produs va fi atent verificate și ambalate în condiții de siguranță înainte de a trimite. acesta va fi de 100% potrivire discription. când a primit comanda și a găsit acolo este o problema, doar nu ezitați să ne contactați. vă vom răspunde cât mai curând a observat-o. va face sa te simti fericit cu noi. fiecare client poate primi un pix ca daruri. Practic și compact. Compartimente/Buzunare pentru organizare si sortare diverse fișiere. --Robust de construcție într-un design la modă. --Ne organizăm și să rămâi așa! Ușor de mobilitate. - Păstrați toate documentele importante & laptop la îndemână în acest portabil organizator. - Mare pentru întâlniri și de planificare de evenimente. --documente groase sac

Feedback-ul Dvs. de 5 stele feedback-ul pozitiv este foarte apreciat. Dacă aveți orice întrebare sau nesatisfăcătoare după ce primești produsele, doar nu ezitați să ne contactați în primul rând, vom fi mereu activ în comunicarea pentru o soluție. Nu acceptăm orice feedback-ul negativ. Livrare:

*Produsele vor fi livrate in termen de 4-7 zile lucrătoare după ce plata dvs. *oferim TRANSPORT GRATUIT în întreaga lume cu China Aer Înregistrat Mail; de obicei, durează 15-25 de zile de la livrare, în funcție de zona dumneavoastră. Poate dura mai mult în timpul sezoanelor de vacanță și timp Ocupat * Dacă aveți nevoie de Viteză Rapidă, Ems/FedEx/DHL/UPS/TNT este, de asemenea, disponibil cu extra cost de transport. Timpul de livrare este de aproximativ 4-7 zile, în funcție de zona dumneavoastră *Impozit. Vom declara toate produsele Cadou sau un Eșantion cu o valoare scăzută, astfel încât, pentru a evita taxele ridicate din Vamă. Dacă neașteptată fiscale (rar se intampla) se plătește la obiceiurile locale, este responsabilitatea cumpărătorului să se ocupe. Pentru mixtă Este disponibil în magazin, puteți alege mai multe produse diferite și le-a pus în Coșul de Cumpărături.

Uneori, veți obține o reducere atunci când valoarea totală până la o anumită sumă. De plată și de Siguranță puteți plăti cu Visa, MasterCard, moneybookers, QIWI Wallet, transfer Bancar, Western Union etc. Vom accepta doar plata prin ESCROW Vilatudor.ro, care este sigur pentru cumpărător și vânzător. Plata este eliberat numai de către furnizor DUPĂ ce confirmați satisfăcătoare primirea comenzii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.34kg (0.75lb.)
Dimensiunea Pachetului 34cm x 12cm x 5cm (13.39in x 4.72in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model documentul sac-1
Dimensiune 39x31cm
Material Panza
Forma Geanta
Nume De Brand YBGYZP
Produs omul de afaceri servietă geanta brand de moda
Tip Documentul Sac
culoare negru albastru

Produse similare