K&F CONCEPT PK-FX Lentilă aparat de Fotografiat Inel Adaptor Pentru Pentax PK K Mount Lens pentru Fujifilm X Mount Camera Fuji FX X-Pro1 X-E1 X-M1

93.22lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


1.Realizate din alamă și aluminiu (nu plastic).

2.100% De Brand Nou

3.Culoare: Negru

4.Permite Pentax PK obiectiv pentru a fi utilizate pe Fujifilm Fuji FX corpul camerei

5.Nu există contacte electrice în inel adaptor. Expunerea și focalizarea trebuie reglată manual

6.Conceput pentru Pentax PK obiectiv și Fujifilm X-Pro1 X-E1 X-M1 Camera

7.Cu precise de proiectare și de înaltă tehnologie.Realizate din alamă și aluminiu (nu plastic).

8.Brand K&F Concept fabricate de o echipa de profesionisti pentru pasionații de fotografie pentru a oferi o experiență foarte interesantă. 100% Satisfacție Garantată.

9.Cu acest nou avansate adaptorul de obiectiv, se poate monta Pentax PK monta lentile de la Fujifilm Fuji FX Muntele corpul camerei.

10.Acest fabulos adaptor poate permite proprietarii de aparat de fotografiat pentru a crește camerelor de mărire și de lucru la distanță.

11.De înaltă calitate și compact.

Potrivit pentru:

Pentax PK Lentilă aparat de Fotografiat Lentilă Inel Adaptor

Fujifilm X Mount Lentilă Aparat De Fotografiat Inel Adaptor

NOTĂ: Dacă aparatul de fotografiat este indicat "obiectivul nu este instalat corect" sau puteți să eliberați declanșatorul,vă rugăm să modificați camera meniul de setări. De obicei numit "eliberați declanșatorul obiectivul nu este instalat", puteți modifica setările pentru a permite. În mod specific se referă la manualul camerei

Vă rugăm să rețineți: Infinity poziția de focalizare: de la poziția infinity marca 【∞】de teleobiectiv sau super-teleobiectiv este deplasat ușor spre partea pozitivă pentru a permite reglajul de focalizare chiar și atunci când concentra schimbare este cauzata de schimbarile de temperatura.Trecerea gama este notat cu un " L " în formă de linie, asigurați-vă că pentru a verifica focalizarea prin vizor chiar și atunci când te trage la infinit

1 X De Brand Nou Camera Adapter

Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte comune:

1. Adaptarea APS-cadru obiectiv pentru full-frame camera, poate genera vignetare, unele camere pot corecta prin ajusta "CMPS", vă rugăm să ne contactați și să ofere lentila si camera model pentru a verifica modul în care să-l corecteze.

2. Adaptarea full-frame de lentile pentru APS-cadru de camera (am.e: de format mare la format mediu, mediu format de 35 mm, 35mm la micro 4/3) oferă o excelentă edge-to-edge claritate. Cele mai mici câmpul de imagine ajută la minimizarea efectelor distorsiunea lentilelor și aberație, cu ajutorul "sweet spot" sau centrul de lentile mai mari cerc imagine. și se va mări distanța focală de 1.6 pe Canon, 1.5 pe Nikon și Sony.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.129kg (0.28lb.)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 10cm x 6cm (4.72in x 3.94in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
SKU KF06.059
Calibru PK-FX
Numărul De Model camera inel adaptor
Compatibil Marca Fuji
Nume De Brand K&F CONCEPT
Starea 100% De Brand Nou
Caracteristică lentila camerei inel adaptor
calitate De Sus/De Înaltă Calitate
Potrivit Pentru Modelul Fujifilm X Mount Lentilă Aparat De Fotografiat Inel Adaptor

Produse similare