Stil național pantofi de Vară în aer liber, Pantofi pentru Femeie Pantofi pentru Bărbați Trekking Senderismo Amonte de Mers pe jos de Apă cu Uscare Rapidă adidas Pantofi

36.29lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Pantofi Descriere Dimensiune (unitate: CM)

1 inch=2,54 cm 1cm=0.39 inch

M =NE Dimensiune 5 = China marimea 36-37 = 22,5 CM

L =NE Dimensiune 6 = China marimea 38-39 = 24 CM

XL =NE Dimensiune 7 = China marimea 40-41 = 25 CM

XXL = NE Dimensiune 8 = China marimea 42-43 = 27 CM

XXXL =NE Dimensiune 9.5 = China marimea 44-45 = 27.5 CM

Notă importantă: Dacă piciorul este mare, vă recomandăm să alegeți o dimensiune mai mare .

Vă rugăm să verificați dimensiunea atent,dacă aveți orice întrebare abuot plata sau dimensiune ,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.

Toate imaginile sunt luate într-un fel, fiecare setările monitorului , de culoare vor fi diferite , în scopul de a primi un fel prevala

puteți alege mai multe perechi de pantofi in magazinul nostru:

>>>>>Feedback-ul

-Stimați clienți, vă mulțumim pentru cooperare cu noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

-Vă rugăm să ne e-mail sau telefon înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom rezolva orice probleme în mod satisfăcător.

-Feedback-ul dvs. pozitiv va fi foarte apreciat. Sper că vom putea construi bun si pe termen lung relație de afaceri cu tine, vă mulțumesc.

>>>>>Politica De Returnare

-Dacă sunteți nemulțumit cu produsul, vă rugăm să ne e-mail pentru o rambursare sau o retrimite în termen de o săptămână.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, iar cumpărătorul este responsabil pentru taxele poștale de returnare.

>>>>>Contactați-ne

-Dacă aveți orice întrebări cu privire la transportul maritim și de calitate, Pls nu ezitați să ne e-mail. Vom rezolva asta pentru tine în termen de 24 de ore.

Notă:prețul nu include orice taxă sau zone îndepărtate cost suplimentar.Pls lasa-ne adresa ta de email la comandă în caz de orice neclar.Multumesc.

Cumpărătorii Internaționale Vă Rugăm Să Rețineți:

1).Noi, de obicei, navele cumpărătorului element la fel de Cadou de la o valoare mai mică, în scopul de a evita cumpărător fiscale.

Cu toate acestea, taxa este stabilită de către cumpărător personalizate nu de către noi, diferite țări pentru diferite rata de impozitare, așa că, dacă orice impozit atunci cumpărătorul ar trebui să-l suporte.

2).Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul produse sau taxele de transport .Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3).Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 29cm x 15cm x 3cm (11.42in x 5.91in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate Pereche
Gen Unisex
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Model mi-12
Dimensiunea Pantof 9.5, 8, 5, 6, 7
Caracteristică Respirabil
Material De Talpa Cauciuc
culoare galben albastru
Material De Sus tesatura stretch
Data De Lansare Fall2016
Nume De Brand MYLEYON
Nivelul De Practică Avansat
Tip De Închidere Slip-On
Dimensiune 36-45

Produse similare