Aluminiu Magneziu Lumină Polarizată ochelari de Soare Ochelari rotunzi Conduce O Masina ochelari de Soare cu Mașina Oglindă oculos gafas de sol

56.56lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Produsul în sine, fără nici logo-ul de brand

În primul rând, pe ambalaj

Prețul goale oglindă prețurile (o singură pereche de pungi de OPP independent de ambalare), nu include cutie de ochelari;

Doi, pe ordinea

Ochelarii nu au LOGO-ul; pentru mai mult de 500 de perechi, poate oferi imprimat LOGO-ul.

Trei, la achiziționarea

Fotografiat înainte cât mai mult posibil înțelegere a mărfurilor, cum ar fi neclar loc, vă rog, vreau să întreb sau un mesaj, sau împușcat în scopul de a oferi vânzătorului un mesaj și observații.

Patru, despre

Numărul de copilul nostru este suficientă, pro pot fi siguri de a trage. Temporar din stoc va fi afișat pe copil display grafic. Dacă ocazional stoc fenomen nu poate fi actualizat, magazinul vă va contacta cu cumpărătorii și să negocieze soluții în cel mai scurt timp.

Cinci, angajament autentic

Magazin toate produsele sunt originale copil, accepta contra inspecție.

Șase, pe culoare

Toate produsele sunt luate într-un fel de fotografiere, din cauza tehnologiei, monitoare, lumina, mediu, motivele pot fi ușor fenomen, vă rugăm să înțelegeți. Sensibil la culoarea de cumpărători, vă rugăm să mergeți la magazin fizic pentru a încerca din nou să cumpere.

Șapte, pe retur

Calitatea problemă de înlocuire și de schimb, vanzatorul suporta taxele poștale de returnare;

Non probleme de calitate a reveni sau de schimb (premisa pentru a se asigura ca bebelusul nou, nefolosit, nu afectează vânzările din nou), poștale și înapoi de la vânzător la cumpărător.

Toate returnate în termen de 24 de ore de la primirea de bunuri pentru a confirma, și va returna bunurile în termen de 72 de ore, restante nu vor fi acceptate.

Opt, semn anunțul

Atunci când primiți pachetul, vă rugăm să nu se grăbesc să semneze colega lui de primire, asigurați-vă că atunci când un curier deschide pe inspecție la fața locului, cum ar fi copil o serie de deteriorat sau lipsește vă rugăm să respingă! Pe loc și contactați vânzătorul (telefon express lista). Odată semnat, cantitatea de bunuri ce sunt de conținut și bine recunoscute, vânzătorul nu va fi capabil pentru cumparatori la firma de curierat cerere! Vă rugăm, de asemenea, cu nici un angajament prin conținutul nostru nu se potrivește cu deficit sau daune cauzate de pierderea! După primirea mărfurilor aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați! Negustor și cumpărători împreună pentru a rezolva problemele. Lasa cumpărători 100% multumit! În cele din urmă, doresc un fericit cumpărături în magazinul nostru cumpărători!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 17cm x 15cm x 10cm (6.69in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Element ochelari
Material Cadru Aluminiu
Ochelari De Tip Ochelari de soare
Numărul De Model 8576
OEM Sigur
cadru de culoare Figura
Lens Înălțime TAC
Structura ochelari Cadru
Gen Bărbați
Nume De Brand Brightzone
Caietul de sarcini Rutina
Obiectiv Lățime Cadru de bronz ceai tablete
Lumina Vizibilă Perspectivă 99
puterea puternic
Lentile Optice Atribut Polarizat
Numele Departamentului Adult
Dacă doriți să importați no
Lentile De Material Plastic
Stil Noul model

Produse similare