LiiJi Naturale Unice Negru Spinelii 1-2mm ,Refacut Rubys Margele argint 925 Culoare de Aur Cravată Colier 35-45cm

122.53lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Despre noi Suntem o companie de bijuterii,vom face bijuterii de noi înșine.

Dacă aveți stil vrei , putem personaliza pentru tine.

Despre FISCALE Ne-ar reduce valoarea declarată de la punctul de preț, care nu ar provoca fiscale în general.Dacă știi despre țările personalizate problema, vă rugăm să ne spuneți și care nu ar provoca fiscale. Vom face cel mai bun pentru a controla riscul de a face fiscal,dar nu sunt 100% sigur, pentru a evita orice taxe.

GHID de CUMPĂRĂTURI atunci Când vom ajunge comanda , va vom trimite pachet cât mai curând posibil. Cele mai multe dintre elementele oferim transport gratuit cu Airexpress Standard de Transport maritim. Timp estimat de livrare 15~60 de zile. De mai sus viteza de livrare doar pentru referință, ocupat de sezon, vremea rea poate provoca o întârziere. Dacă doriți aveți orice problemă cu privire la transport , pls nu ezitați o ajuta. Pentru orice motiv, nu vă place, vă rugăm să ne contactați după ce a primit. Vă rugăm să păstrați produsul în starea inițială și să plătească costul de transport maritim de unul singur. Va vom returna după ce am primit produsul. Atunci când vei ajunge pachetul , și dacă sunteți mulțumit cu obiectele și servicii vă Rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul cu poză frumoasă . vom aprecia!

Cele mai multe cumpărător sunt foarte bune și, de asemenea, să ne dea rating ridicat.

Cu toate acestea, există individ care deschide dispute în mod arbitrar. Nu se accepta dispute sau comentarii rele despre defecte, diferențele de culoare. Vă rog să vă uitați cu atenție la detalii de imagine și descriere inainte de a cumpara, de a deschide disputa sau revizuire rău din aceste două motive, voi pune numele tău în cumpărători neagră și publică, și va imposibilitatea de a cumpăra orice produs, în viitor..

Dacă nu sunteți sigur de detalii, ar putea cere noastră de servicii pentru clienți; daca esti foarte pretentios, vă rugăm să nu cumpere!

Orice problemă , va rugam sa ne contactati inainte de a deschide disputa sau lăsându-ne un feedback-ul negativ, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. Ne puteti contacta prin mesaj lăsat pe ebay , e-mail .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 8cm x 2cm (4.72in x 3.15in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Lanț strand
Lungime 40cm 18cm 1set, 45cm, 40cm, 35cm
Nume De Brand Lii Ji
Dimensiune Pandantiv Nici unul
Metal de culoare De aur-culoare
Material Piatra Semi-pretioasa
Compatibilitate Nici unul
Fine sau de Moda Moda
Colier Tip Coliere Coliere
Numărul De Model Spinelii
Tip De Element Coliere
Forma\model Geometrice
Stil Trendy
Metale De Tip Argint
Gen Femei
Funcția Nici unul

Produse similare