BYNCG Inteligent Dinamic Traiectorie Piese Vedere din Spate aparat de Fotografiat HD CCD Reverse Camera de Rezervă Auto Inversarea de Asistență de Parcare

103.51lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Auto de Asistență de Parcare 6 Lentile Wide Grad HD CCD Inteligent Inversarea Traiectoriei Piese Vedere din Spate aparat de Fotografiat Reverse Camera de Rezervă

Caracteristică: BYNCG * Inteligent Traiectorie Inversă Piese aparat de Fotografiat, se Potrivesc pentru orice model de Masina. * nu nevoie de caseta de cale, nu trebuie CANBUS sau interfete OBD, built-in inversarea Piese module. * Importate cipuri CCD inversarea urmări, claritate a imaginii, stabilitate, bună viziune de noapte efect. * Importate 170 super obiectiv cu unghi larg, rezistent la apa, praf-dovada, anti-ceață, stare de șoc-dovada. * Unghi larg, tehnologia de recunoaștere a imaginilor, precis traiectoria de mers înapoi, prima tehnologie de vârf. 1. Pixeli: 1920 (H) * 1080 (V) 2. Putere: 12V DC 3. Unghi de vizualizare: larg de gradul 4. Senzor de imagine: HD CCD1/3 5. Sistem TV: NTSC 6. Rezolutie orizontala: 520 linii TV 7. Obiectiv: 18.5 mm 8. Sync. Sistem: intern 9. S/N Ratio: >48Db 10. Obturator Electronic: 1/60 la 1/100,000 secunde 11. Ieșire Video: 1.0 Vpp, 75Ohm 12. Balans De Alb: Auto 13. Apă-dovada: IP68 14. Video Lungime Cablu: aproximativ 6m 15.Obiectiv 6 sticlă +Metal

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

Noi sprijinim următoarele metode de plată. Toate plățile efectuate de pe Vilatudor.ro sunt prelucrate prin Alipay.

1.Toată țara ,Dacă peste 90 de zile în care bunurile nu sunt primite ,voi reveni toți banii .Bunurile vor gratuit pentru tine .

2.Dacă nu de peste 90 de zile tot pentru a nu accepta orice litigiu ,vă Rugăm să știu înainte de a comanda.

3.Dacă ați primit bunurile au o problemă ,vă Rugăm să sprijine bunuri imagine .

4.Dacă comfirm că are o problemă ,nu se accepta returul produselor sau de returnare de 10% bani pentru tine pentru o compensare

5.Bunuri Rupt ,Vă Rugăm Să Contactați Compania Expres De Compensare

Rapid de Transport maritim: Beijing Post , Speciale ruse ,DHL-DM , Anglia posta transport Gratuit Globle (3-60 zile )

Despre Brazilia (25-120) zile Promit

Noi oferim mai multe tipuri de transport la aproape țări. Oferim transport gratuit standard, vă rugăm să permiteți-19-25 zile sau mai mult timp pentru livrare (60-90)Va reveni Complet, ca elemente vor fi inspectate de către personalizate.

Contactați-ne:

Nu gasesc modelul tau, confirma compatibilitatea sau orice întrebare despre produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin click pe "Chat acum cu mine". Dacă suntem offline, vă rugăm să lăsați-ne un mesaj și vom răspuns pe moment, vom vedea asta.

Sfaturi : timp de Transport maritim doar o referință , nu Garanție !

Întârzierea livrării Motiv de referință ,multumesc

1.De vacanță -----Timpul de vacanță și caracterul

2.Produs de transfer (nava în altă țară va avea unele tracsfer)

3.Locală viteza de livrare

\\

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Shell Material Plastic
Fir sau Wireless Sârmă
Asistență De Parcare Tip ccd camera retrovizoare
Obiectiv 6 sticlă +Metal
Tipul De Alarmă Sisteme De Alarma,Accesorii,Vehicul De Rezervă Camere
Tip De Material ABS
Funcția Inversarea Traiectoriei Piese
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Linia Directoare Da
Tip De Unitate bucata
Material Lentile Sticla
Lungimea de Cablu Video 6M
gradul Larg
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Nume De Brand BYNCG
Linie TV 1000 linie

Produse similare