50pcs Tăiat cu Laser Cutie de Cadou Favoarea Cutii de Bomboane Diamant Păun Sertar Cutie pentru Oaspeții Copil de Dus de Decorare Ziua de nastere Consumabile

59.02lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


DESCRIERE 50pcs Tăiat cu Laser Cutie de Cadou Favoarea Cutii de Bomboane Diamant Păun Sertar Cutie pentru Oaspeții Copil de Dus de Decorare Ziua de nastere Consumabile

Descriere Produs: TGH2016082

Material:Hârtie placa

Culoare: Ca Imagine Dimensiunea: 7.5x5x3 cm Greutate: 8g/buc

Pachet : 50pcs/sac

1.De obicei durează aproximativ 15-45days pentru comanda ajunge prin China post air mail,

2. Dacă aveți nevoie urgent de produse,vă rugăm să ne contactați pentru a alege rapid mod de transport maritim, cum ar fi DHL/EMS și să plătească mai taxă suplimentară de transport .Cu toate acestea, dacă suma comenzii este mai mult decât 60USD, transport Gratuit de către EMS/DHL/Fedex(Exclude unele zonă de la distanță)

3.Uneori, timpul de livrare poate întârzia din cauza strict personalizat de inspecție sau de vreme problema,vă Rugăm să aștept patienly .Multumesc.

1. Vânzarea directă de la fabrica la client, se poate economisi mai mulți bani pentru costul produsului. 2. Mai mult de 20 de ani de experiență în Floare Handmade industrie. 3. Fiabile de calitate și preț Rezonabil. 4. Cele mai multe dintre articole sunt păstrați în stoc mare de vânzare. 5. Cel mai rapid timp de livrare termen 3 zile pentru comenzi mai mari cantități. 6. Producător profesionale de Flori lucrate Manual 7. Accepta design personalizat și pentru OEM.

Satisfactia dumneavoastra este cea mai mare motivația noastră 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre,vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele . 2.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,va vom oferi cele mai bune servicii .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 20cm x 20cm (3.94in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Nume De Brand dulce făcut
Model Floare,Fluture,Culoare Solidă,Desene animate de animale
categorie nunta cutie de cadou
Cutie Cadou Dimensiune 75X50X30 mm
Tip Eveniment & Consumabile Partid
Dimensiune 7.5x5x3 cm
Numărul de Pc-uri 50pcs
Ocazie nunta,petrecere,zi de naștere,Crăciun,copil de dus
Forma Diamant păun Sertar cutie
Greutate 8g/pcs
Numărul De Model TGH2016082
Material Hârtie Kraft
Capacitate Dove 4-6 stele

Produse similare