3.7 V litiu polimer baterie MP3 Bluetooth cască de înregistrare MP4 pen 032030 wireless WIFI 302030 baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

53.78lei

Adauga la lista dorintelor

Baterii

Descriere produs


Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc! Sfaturi: Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest batteryBattery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normalBattery Dimensiune și Capacitate a de eroare rangeBut putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie ModelVoltageCapacityetc., NICI cu Amănuntul BoxPacked în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine. Caracteristici: 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include: 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer. Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc.. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice.

Domeniu de aplicare: MP3, MP4, Bluetooth difuzor mic, micro-aparat de fotografiat, înregistrator de trafic, de localizare, urmărire și alte uz general bateriei de potrivire Mai mult dimensiune și capacitate, bun venit să se consulte serviciul clienți! Baterie cu placă de protecție (pentru a preveni supra încărcare / peste pune / scurt-circuit / supra-curent de protecție) tip Baterie: litiu polimer baterie / baterie reîncărcabilă Tensiune de alimentare: tensiune nominală: 3.7 v, Full voltaj: 4.2 V Capacitate: 140mAh (Un produs pe scară largă) Greutate: 3G Baterie dimensiune: 3.0*20*30mm Baterie Pinout: 0.1 pătrat roșu, negru, lungime de aproximativ 3-5CM, lotul poate în funcție de cerințele clientului sau alte conduce plug linie. Cu placă de protecție parametri: încărcare cut-off voltage 4,25 V, de descărcare de gestiune cut-off voltage 2.75 V, permițându-curent maxim 2A, cu suprapreț, peste de descărcare de gestiune, protecție scurt-circuit bord. Pentru alte dimensiuni de baterii, vă rugăm să contactați serviciul clienți, dimensiune baterie de diversificare, au loc!

Fabrica de puterea display: caracteristici Principale:

1, de descărcare de gestiune, tensiunea medie de mai mult de 3.7 V, rezistență scăzută, încărcare rapidă timp

2, bun de securitate, cu peste taxă de protecție, peste protecție de descărcare de gestiune, peste protecție de curent

3, pentru a proteja IC parametrii tehnici: protectie la supraincarcare de tensiune 4.20 V + 0.05 V

4, peste protecție de descărcare de gestiune de tensiune 2.7 V + 0,1 V

5, peste protecție de curent 3 + 1.0 A (2.7 V~4.25 V)

6, de descărcare de gestiune de temperatură: -20 grade C ~ +60 grade C

7, pentru a proteja IC parametri: clasa de protectie tensiune 4.20 V + 0.05 V, peste protecție de descărcare de gestiune de tensiune 2.7 V + 0,1 V

8, de înaltă tensiune, de înaltă densitate de energie

9, ciclul de viață lungă, de înaltă siguranță

10, tip, mărime de suflet

11, de descărcare de gestiune este mic, nu de poluare

12, domeniul de aplicare: MP3/MP4, Bluetooth /GPRS/GPS telefon, PDA, mici jucării, aparate foto digitale și camere video și alte produse digitale.

Caracteristici principale:

1 diverse dimensiuni: modele și capacitatea de a alege de la, puternic aplicabilitate

2 de asigurare a calității: folosind Un produs de baterii, de mare capacitate, rezistență scăzută

3 performanță stabilă: ciclul de viață lungă: continuă încărcarea și descărcarea de 1000 de ori, bateria de capacitate nu mai mică decât capacitatea nominală de 80%.

4 fără efect de memorie: poate fi încărcat în orice moment, de descărcare de gestiune de utilizare

5 ridicat de siguranță: built-in pentru seiko circuit de protecție de bord, cu scurt-circuit, peste taxa, peste de descărcare de gestiune, de impact, vibrații, acupunctura, temperatură înaltă, cum ar fi statul nu foc, nici o explozie și alte caracteristici.

Probleme au nevoie de atenție

De funcționare a acumulatorului observație: de a interzice utilizarea produselor pentru sharp touch folie de materiale de ambalare, îndoire marginea de sus, Ban Ban deschis sau deteriorat de pliere, polul de îndoire, Ban Ban fragile picătură de impact îndoire a bateriei, în orice moment sau de a inversa polaritatea împotriva scurt-circuitului de baterii.

Alte aspecte: pentru a preveni bateria în scurt-circuit, scoateți bateria, bateria este strict interzisă în foc, nici o baterie nu va fi cufundat în lichid (cum ar fi apa, bauturi, sucuri de fructe, cafea), nu pentru a interzice utilizarea de baterii, înlocuiți auto acumulator deteriorat.

Produsele noastre sunt toate reale de energie electrică, utilizarea specifică a cât de mult, depinde de masina consumul de energie.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Tensiune 3.7V
Locul de Origine China
Cantitatea 1buc
Protecție pcb
Pachet Da
Numărul De Model polimer baterie
Starea 100% nou
Caracteristică Baterie Reîncărcabilă
Servicii Magazin de garanție
Tip Baterie Standard
Reîncărcabilă Da
Utilizarea MP3 / MP4 Player
Nume De Brand yorwats

Produse similare