BinFul Aluminiu C USB HUB 4 Porturi OTG USB 3.0 HUB cu Indicator Led Tip C Splitter pentru Hub USB pentru Macbook-USB de Tip C-c Hub-uri

35.37lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Notă:

-USB 3.0 host carduri necesită instalarea mai nou driver pentru dispozitivul USB pentru a ajunge la optim USB 3.0 compatibil performanță.(recomandat)

-Hard disk-uri externe ar trebui să fie conectat la o sursă de alimentare externă

-Auto-alimentat dispozitive (cum ar fi imprimante și scanere) și dispozitive low-power (cum ar fi mouse-ul și camera) sunt disponibile.

Aduce Tehnologia la Viață

4 porturi de înaltă definiție USB 3.1 Gen 1 Super Speed Hub vă permite să conectați dispozitive USB, cum ar fi camere digitale, telefoane, hard disk-uri externe, memorii flash și imprimante la un singur loc convenabil.

Cu un Tip-C conectorul de pe calculatorul dvs., pentru a primi toate conectivitate veți avea nevoie vreodată în timp ce stau dezordine-free fără efort. Cu un slim, benzi în formă de design, se economisește prețios spațiu pe desktop. Este extrem de portabil și ușor pentru a vă deplasa între sisteme sau de a lua pe drum.

C USB, Conectare Ușoară

Reversibil USB de Tip C vă permite să accesați datele dvs. folosind cea mai recentă versiune de USB și vă oferă o mai mare lățime de bandă și viteza cu fișier rate de transfer de până la 5Gbps.

4-Port De Expansiune

Este foarte convenabil pentru a vă permite să conectați dispozitive USB, cum ar fi un aparat de fotografiat digital, telefon, hard disk extern, flash drive-uri, și o imprimantă, care rezolva problema aproape de port lipsa sau deteriorarea, în mod repetat conectarea.

De Date De Mare Viteză Transferuri

Transfer de date la viteze de până la 5 Gbps prin 4 porturi. Compatibil cu USB 2.0/1.1/1.0. E suficient de rapid pentru a transfera un full HD film în doar câteva secunde!

Design Din Aluminiu

Cu elegant și durabil pentru apple-style aluminiu finețe, Hub-ul în mod eficient rezistă la zgârieturi în mod repetat de la priza.

Subțire pentru Portabilitate Optima

Orizontal situat porturi oferi o gamă mai largă de ancorare pentru peste de dimensiuni conectori USB, astfel încât accesul la date este disponibilă la fel de ușor ca posibil. Cuplu cu un design usor, care este deosebit de bun pentru turiști și oameni de afaceri.

LED albastru Indicator

LED albastru afișează starea de funcționare normală dintr-o privire. Se va adăuga la o lumina casa ta, în noapte.

Securitate Si Protectie

Construit în cablu robust consolidează USB 3.0 interfețe, fără a aluneca, a cădea când pe locul de muncă. Construit în peste tensiune, supra-curent, scurgere și scurt-circuit de protecție unități proteja dispozitivele de siguranță în orice moment.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Funtion Nici unul
Pachet Da
Lungime About 15cm
Tip De Interfață USB Type-C
Porturi 4
Standard usb 3.1
Nume De Brand BINFUL
Plug standard US
Numărul De Model hub usb
certificare hub usb

Produse similare