CCTV Camera IP wifi modulul de bord, camera de securitate wireless module, potrivit pentru camera IP wireless module de interfață USB

33.75lei

Adauga la lista dorintelor

Supraveghere Video

Descriere produs


Bine ati venit la scopul nostru DIY camera IP wifi Modul de a lucra cu acest modul sau de a cumpăra hik camera ip wifi sau wifi nostru ip aparat de fotografiat, vă Rugăm să lăsați un mesaj pentru orice întrebări, vă mulțumim! noastre Modulul WIFI Este un low-cost cu sistem încorporat are funcția de acces wireless placa de retea WIFI, este un suport b/g/n standard IEEE802.11, 6 pini conector și sprijină USB2.0 rețea locală wireless module. această rețea locală fără fir modul de proiectare pot fi difuzate la 2,4 GHz banda ISM, se FOLOSEȘTE un puternic integrate MAC/BBP și RF RT3070 chip rata de sprijin de 150 MBPS. Complet conformă cu standardul IEEE802.11 proiect de 3.0 și 802.11 b/g/n caracteristici. special pentru cctv, camera ip wifi bord, vă rugăm să ne comande camera ip wifi module, de asemenea, datorită Caracteristici: 802.11 b: 1, 2, 5.5, 11 MBPS. 802.11 g: 6, 9, 12, 24, 36, 48, 54 MBPS. 802.11 n: (20 MHZ) MCS0-7, sprijin de până la 72 MBPS (40 MHZ) MCS0-7, sprijin de până la 150 MBPS 64/128 protocol de securitate: WEP, WPA, conectat, TKIP și AES Ortogonală de frecvență reutilizare: peak vârf rată de transfer de 150 Mbps, 90 Mbps frecventa de Operare: 2.4 GHz Antena de configurare: I - PEX/seat antenă externă

Plata:

1. Acceptam plata prin intermediul Vilatudor.ro(Escrow) numai;

2. Plata nu include taxele, impozitele și taxele locale sau alte importul taxe;

3. Pls remarca solicitările dumneavoastră speciale (culoare, ambalaj, valoare, declarație etc.) atunci când se face plata. Livrare:

1. LUME DE TRANSPORT MARITIM. (Cu excepția unor țări și APO/FPO);

2. În mod implicit, vom livrate pe baza a ce ai ales metoda de transport maritim, dar, în unele cazuri, ne poate schimba metoda de transport maritim la unele mai repede linie specială fără să observe. Susținem, de asemenea, DHL, UPS, EMS și FEDEX. Dacă aveți nevoie de ele, vă rugăm să ne contactați;

3. Scopul prelucrate în timp util după verificarea plății;

4. Dacă nu ați primit coletul tău termen de 38 de zile de la plata, va rugam sa ne contactati. Vom urmari expedierea și-ți dau un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului. Garanție Și Feedback-Ul :

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și sub strictă de examinare înainte de a fi expediate. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2. Am promisiunea de garanție pentru calitate în 2 ani și în perioada vom repara în mod gratuit. Întoarcerea taxa de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client.

3. Satisfactia dumneavoastra este nostru urmăresc . Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți returna bunurile sau pentru schimb, dar vă rugăm să contactați cu noi, înainte de acțiune.

4. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

5. Defecte facute de oameni nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

6.Noi vă va lăsa cu un 5 star feedback-ul și w e serverul va tine până când sunteți mulțumit. Ne exprimam speranta ca, de asemenea, puteți să ne lăsați un feedback pozitiv ( de 5 Stele ).

De Certificare Si Onoare:

Atelier De Asamblare:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Lentila (mm) Nici unul
Iluminare Minimă(Lux) -
Tip camera ip
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
IR Distanta(m) -
Senzor Nici unul
Sisteme De Operare Acceptate Windows 7,Windows Vista,Windows 98,Mac os,Windows 8,Windows XP
Numărul De Model MV-MV-WM001
Format De Compresie Video MJPEG,H. 264
Conectivitate Sistem închis/CCTV Wireless
Tehnologia WIFI
Stil modulul wifi
Alarma De Acțiune FTP Foto,Alarma Locală,e-Mail Foto
Ieșire Audio NON
Sprijinit De Sisteme Mobile iPhone OS,Android
De Alimentare(V) 5V
Nume De Brand MarvioSafer
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Consum De Energie(W) 0.5 W
Caracteristici Speciale Wireless

Produse similare