VStarcam C24S Transport Gratuit HD 1080P Camera IP Wifi utilizarea eye4 Aplicație Gratuită , cctv camera Wifi Suport card de 64GB

224.47lei

Adauga la lista dorintelor

Supraveghere Video

Descriere produs


Descriere Produs 1. 12pcs LED-uri, IR distanta de 10M. Lentila de 3,6 mm camera de securitate wireless cu Slot pentru card de memorie 2. Suport ONVIF 2.0, protocolul RTSP 3. WPS o cheie de configurare WiFi, unda acustică de setare wifi 4. Multi-stream:1080P/25fps+720P/25fps+VGA/25fps+720P@1fsJPEG instantaneu(NOTĂ:doar suport 640*480 în firefox,goole chorome.Acesta va fi 1960*1080P in BROWSER-ul IE.) 5. Two-way audio(Notă:Audio este rău), de la Distanță Pan/Tilt roti 6. Wi-Fi/802.11/b/g/n,suport IP dinamic 7. De detectare a mișcării:Trimite o alertă e-mail, FTP upload,înregistrare video pe card sd, atunci când alarma este declanșată.Nu va\\'t trimite imagini la e-mail atunci când alarma este declanșată. 8. Iphone, 3G, phone, IOS și android Smartphone-uri acceptate (nu\\'t suport pentru windows Phone APP) 9. Multi-limba, Firefox, Safari, browser-ul Google 10. Pan:270 grade, Tilt: 70degree, croazieră auto

Aceasta este Interfața după ce ne-conectare prin browser-ul IE!

Pentru Toți Cumpărătorii ID:2331

Notă specială

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Potrivit experienței noastre, Personalizate verifica parcelele de întâmplare, de aproximativ 0,5-1% coletele vor fi verificate și pot percepe un tarif.

2. În scopul de a reduce cumpărătorului taxă de import sau chiar scutite de cumpărător la import fiscale, vom declara element cu valoare mult mai puțin decât prețul real clientul a plătit pentru produs.(Vom declara $10~20 pentru fiecare pachet la livrare, și pentru țară Europeană, vom declara $22~26 valoarea în funcție de mărimea pachetului, cu toate acestea, cumpărătorul poate REMARCA valoarea facturii pe care doriți, atunci când face comanda)

Despre Transport

1. Vă rugăm să lista de cereri speciale (priza de putere tip, pachete, în valoare de declarație, etc.) în REMARCA atunci când face plata. Timpul de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de 2 până la 14 zile lucrătoare de la primirea de plată.

2.Există diferite materiale de ambalare disponibile aici. Pentru diferite produse, vom lucra în cele mai bune și mai științifice de ambalare metode de a proteja colete de la orice daune.

3. Veți fi notificat printr-un mesaj pe site-ul cu numărul de urmărire odată ce pachetul fi expediate. Timpul de livrare se bazează pe diferite țări sau regiuni din întreaga lume.

4. Pentru pachetul pierdut pe drumul spre destinație, ne-ar încerca mai bine să contactați cu transportul nostru agenție de curierat și actualiza cele mai recente informații pentru tine. Cu toate acestea, pot exista unele răspunsul întârziat din cauza diferenței de timp.

Livra Metoda

* Transport gratuit cu durata de 20-35 zile.

* Rapid de Transport maritim Expres cu câteva cost suplimentar:

Atunci cand faci comanda regulat “China Posta Transport Gratuit ”elemente, puteți alege, de asemenea, express DHL/FedEx/UPS/TNT serviciu cu câteva $Dolari SUA suplimentare, vă rugăm să selectați potrivit curier ca pe nevoia ta. Vă rugăm să înțelegeți că, uneori, ne poate schimba curier de la DHL FedEx sau alții dacă destinația dvs. (adresa de livrare) este pe “ zonă de la distanță ” fără pre-notificare.

Retur Si Schimb

*Dacă am trimite greșit stilul sau culoarea greșită, am putea returna banii sau reship. Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

*În cazul în care elementele pot satisface nevoia ta, putem accepta, de asemenea, întoarcerea ta. Serviciul de curierat, de transport de marfă ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Politica

1. Dacă aveți nevoie de unele dintre mărfurile returnate, vă rugăm să asigurați-vă că păstrați returnare a bunurilor și accesorii intacte.

2. Aveți nevoie pentru a lua toate cele necesare, costurile de logistica se Întoarce. Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

3. Vom declara coletul ca un cadou de la o valoare scăzută pentru a evita probleme la vama. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresă de retur. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

4. Dacă aveți nevoie mai repede de expediere, vă rugăm să alegeți de transport așa cum doriți și să plătească un cost suplimentar. Sau să ne contactați în prealabil.

5. Imaginea, ca urmare a fotografia stare, eventual, are aberatii cromatice, dacă nu sunteți sigur cu privire la culori, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.

6. Dacă bunurile sunt deteriorate în tranzit, vă rugăm să păstrați toate documentele și ambalaje, și să ne contactați în termen de 7 zile de la primire, pentru a se întoarce instrucțiuni.

De Ce Noi?

1. Ceea ce face magazinul nostru diferit de alte online reselleri? Ca un designer și producător, am pus primul client și de cea mai bună calitate OQC! Un client centrat pe experienta de shopping a fost întotdeauna obiectivul nostru și ne mândrim în nostru cuprinzător de politici care ne-au pus într-un tărâm de mai sus și dincolo de alții.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Lentila (mm) 3.6 mm
Conectivitate IP/de Rețea fără Fir
Stil Cutie Aparat Foto
Tip camera ip
Caracteristici Speciale Vandal-proof
Senzor CMOS
Nume De Brand Vstarcam
Tehnologia Pan / Tilt / Zoom
Numărul De Model C24S
Sisteme De Operare Acceptate Windows 8,Windows XP,Windows 7

Produse similare