Animale Clasa De Yoga Design Amuzant Elefant Pug Yoga Minunat Durabil Pătrat Decorative Arunca Perna Cu Fermoar Invizibil Perna De Pe Canapea

20.87lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Animale Clasa De Yoga Design Amuzant Elefant Pug Yoga Minunat Durabil Pătrat Decorative Arunca Perna Cu Fermoar Invizibil Perna De Pe Canapea

Notă: partea albă (blank parte) in poze, culoarea reală de husa pernei este o lenjerie de culoare naturala ,Crem, Bej (ca în fotografia de mai sus demonstrație)

Element:Dog & Yoga Culori: fotografii/ Crem/ Bej /lenjerie de culoare naturala Dimensiuni: 45cm x 45cm ( 17.5 inch x 17.5 inch) vă Rugăm să permiteți ± 2cm toleranță Stil:Modern/ Nordic Material: Lenjerie de pat din Bumbac (se spală la Mașină) Fermoar: Fermoar Invizibil Pachet: 1 față de Pernă sau 1 față de pernă + 1 perna de interior(de umplere) de Înaltă Recomandat pentru a alege aceste 4 elemente ca un set de propriul spațiu. Note: 1.față de pernă sau perna se acoperă cu umplutura împreună. dacă ai nevoie de un plus de perna interioara, vă rugăm să verificați de mai jos pentru ea. 2.Gratuit de transport maritim se referă doar la e-pachete sau înregistrate China Post e-Mail. Dacă nu puteți accepta acest lucru, vă rugăm să alegeți o altă metodă de transport maritim. 3. Culoarea reală a produsului pot fi ușor diferite de imaginile de aici din cauza la alt unghi de fotografiere foto și, de asemenea, diferite monitor.Vă mulțumesc pentru înțelegere. 4.Personalizarea și comerț cu ridicata sunt disponibile. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Multe metode de plată sunt disponibile pe Vilatudor.ro până în prezent.Visa, carduri de credit,transfer bancar instant și plăți offline( moneygram sau western union).Puteți alege cea mai convenabilă. Pentru a proteja interesele tale, Vilatudor.ro nu realease plata pana veti primi in pachet si sunt multumit de el.

Vom livrare de articole la adresa de livrare-ai lăsat în Vilatudor.ro.Pentru că puteți primi comanda în mod normal,vă rugăm să completați adresa de livrare cu atenție.

Cumpărător rus vă rugăm să pune-ți numele complet ( prenume, nume, prenume) și adresa detaliată( Apartament Nr. Strada, Oraș,Regiune și Țară) în caz Contrar, pachetul probabil vor fi returnate.

Ne va livra pachetul după ce-ți face plata în 5 zile. Poate dura mai mult timp, dacă aveți nevoie pentru a personaliza dvs. de mărfuri.

În general , cele mai multe țări timp de livrare sunt ca de mai jos , din cauza variație a serviciilor poștale în diferite domenii , unele zone poate dura mai mult. Dacă pachetul nu ajunge la timp, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva problema împreună.

Livra în Federația rusă, de obicei, durează aproximativ 45-60 de zile.Vă rugăm să fiți conștienți de plumb lung de timp inainte de a comanda.

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv. Bune feedback-ul este foarte apreciat.

Angrosisti va fi călduros bun venit! Avem propria fabrica,mulți angrosiști au fost de a cumpăra o mulțime de element de la fabrica noastra.Va vom oferi un pret bun si atunci calitatea va fi guarance.Dacă aveți de gând pentru a face achiziționarea de cantități mari, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la livrare, de plată și reduceri speciale!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 24cm x 24cm x 3cm (9.45in x 9.45in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Stil Simplu
Metoda De Incalzire Cu apă caldă, Punga de Încălzire
culoare
Model Tip Animale
Desfac și se Spală Detașabil și Lavabil
Caietul de sarcini 45x45 No Filling, 45x45 With Filling
Tip Cusion
cuvinte cheie
Nume De Brand moodcome
Print Pug & Yoga
Dimensiune 45 x 45
Funcția
Utilizarea Canapea / Scaun/ Masina /Podea /Pat
Caracteristică pernele de acoperire
Grupa De Vârstă Adulți
customerization disponibil
Forma Pătrat
Technics Țesute
Numărul De Model Pug & Yoga
Model Tipărite
Material Lenjerie De Pat Din Bumbac
Umplere fibre

Produse similare