Corporate Comutator Sistem /PABX/ CP832-416 4 linia PSTN 16 extensie

645.95lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Corporate Comutator Sistem /PABX/ CP832-416 4 linia PSTN 16 extensie Descriere Produs

Tip : sistem PABX

Model : CP832-416

Capacitate : 4 CO linii de 16 extensii

Dimensiuni :36cm* 25.5 cm *7cm

Sistem hibrid Modelul CP832-416 Capacitatea de CO Capacitate(Min/Max) 4 Extensie de Capacitate(Min/Max) 16 Extensibilitate Da Nu. din Portul C. O. Card 4 Nr. din Portul EXT Card Wireless 8 placă de expansiune Fără Fir de tip portbagaj (GSM/CDMA) Max wireless trunchi de linii Externe

Hardware

Interfață keyphone interfață Opțională Ușa Telefon Da Usa de blocare deschidere Externă Opțională de Radiodifuziune Interfață Da Externe Muzica pe Exploatație Da Serie RS232 port Opțional Baterie de Rezervă Interfață Opțională Operator keyphone interfață Opțională Operator/Auto-însoțitor de Modul Da Operatorului desemnare Una/Două Mod Zi/Noapte(Auto) Da Zi/Modul de Noapte(Manual) Da Muzica & Sunet de Înregistrare OGM(ieșire messae) Da 10 Secunde 20 Secunde Da 50 de Secunde Opțional 60 de Secunde Opțional 90 de Secunde Intern Opțional Muzica pe Exploatație Da Externe Muzica pe Exploatație Da 11 Coardă Melodie Muzica Selectabile Nici un Sunet de Sarcină(CO-Ext grup) Da Inelul Identifica Da Sistem CRBT Da ID-ul Apelantului Extern Caller ID Da Transfer ID-ul Apelantului Opțional Interfon ID-ul Apelantului Opțional

Ambalare Si Livrare

Ambalare detaliu

Greutate: 2.5 kgs/pc

Quanlily: 5pcs într-un carlon

Cutie de cadou dimensiuni: 37*25*6 .1cm

Dimensiune cutie: 56x*47*31 .5cm

Despre transport maritim la nivel MONDIAL SHIIPPING Comenzi procesate în timp util și după verificarea plății

Serviciile Noastre

Despre Garanție

1 an Garanția limitată a producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și /sau utilizate în mod abuziv de la primire.

Informații Despre Companie

Excelltel Technology CO., Ltd

Excelltel Tech Co, Ltd,un profesionist PABX designer și producător în China. Lucrăm în PABX domeniu de peste 15 ani și afacerea noastră de bază acoperire de R & D, producția și comercializarea de diferite tipuri de PABX. Centrala noastra gama de mai multe niveluri, inclusiv mic si simplu PABX, hotel PBX, GSM wireless PBX, Cheia de telefon hibrid PBX, mari centrale telefonice digitale, etc... C. O linie variază de la 1-16, extinderea gamei de 6-128. Oferim, de asemenea, PBX accesorii, cum ar fi cheia de telefon analogic, caller ID telefon, setul cu cască de telefon, interfon, sistem de înregistrare, etc...Pana acum Excelltel PABX fost deja exportate în peste 50 de țări și a câștigat o bună reputație .

Toate PABX este proiectat inițial de către noi înșine, SMT tehnologie, fabrica noastră de plante zonă este de aproximativ 3000 mp, 100 de muncitori și personal de birou. Avem o excelenta echipa de R&D, dintre care majoritatea lucrează în telecomunicații domeniu de peste 15 ani. Facem OEM/ODM pentru mulți clienți de peste ocean și China dealeri.

Echipa noastră

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Dimensiunea Pachetului 56cm x 10cm x 32cm (22.05in x 3.94in x 12.60in)
Tip De Unitate bucata
CO rezervare online Da
Transfer ID-ul Apelantului Da
culoare Alb
Redirecționarea apelurilor Da
Software-ul de facturare de management Da
Numărul De Model CP832-416
CO linia resevation Da
extensia 16
Nume De Brand Excelltel
linie de trunchi 4
keyphone interfață Da
Material plastice caz

Produse similare