1 Bucată Accesorii Auto Capacul Curelei De Asigurare Pad Umăr Acoperi Prelungi Desene Animate Drăguț Confort Mașină De Decor Interior Ornament

34.92lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1 Bucată Accesorii Auto Capacul Curelei De Asigurare Pad Umăr Acoperi Prelungi Desene Animate Drăguț Confort Mașină De Decor Interior Ornament

Din aceasta cauza, copilul îi place să poarte centura de siguranță, călătoriile pe distanțe lungi este mai sigure, mașină de creștere copil, de acum iubitor al doilea acasă. Design de produs pentru a absorbi elemente populare, preluate de la conceptul de moda de desene animate de proiectare, utilizarea de înaltă calitate, țesături plușate, prima-clasa de precizie procesul de cusut, exprimate perfect de lucru.

Caracteristici: 1. Se potrivesc umăr și distribuie presiunea. 2. Absorbant de sudoare respirabil, murdărie-rezistent ușor să se spele. 3. Materialul preferat, frumos manopera. 4. Sănătos material, anti-bacteriene, anti-insecte.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

Pentru că există o mulțime de comenzi pentru a procesa, dacă primiți element rupt sau încă nu primi elementul după 60 de zile, nu se grăbesc să dau revizuire rău sau să prezinte un litigiu. Vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți. După situația este verificată vom retrimite element vă rugăm să cred că vom încerca noastre cele mai bune pentru a face cele mai bune servicii. Vă mulțumesc pentru amabilitate, înțelegere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Nume De Brand TYUI
Tip De Element Centurile De Siguranță & Padding
Lățime Produs 19cm
Articol Greutate 60g
Numele Modelului Padding_01
Element De Lungime 21.9cm
Extern De Certificare De Testare CC
Caracteristici Speciale Pad Umăr Acoperi
Tip De Material Umplere PP Bumbac

Produse similare