Centura De Siguranță Auto În Trei Puncte De Tip Scaun Cu Centura De Siguranta A Vehiculului Electric Centura De Siguranță Centura De Siguranță Vă Liber Pentru A Trimite Șuruburi

108.84lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Centura De Siguranță Auto În Trei Puncte De Tip Scaun Cu Centura De Siguranta A Vehiculului Electric Centura De Siguranță Centura De Siguranță Vă Liber Pentru A Trimite Șuruburi

Culoare produs: Negru

Performanțele produsului:

1. trei + chingi retractor. Dacă aveți nevoie de alte fundul scaunului, vă rugăm să contactați serviciul clienți on-line.

2. funcția de blocare în caz de urgență

3. material: poliester, plastic, hardware

4., rezistență la rupere, factor ridicat de siguranță

Cinci Țesut lățime de bandă: 48mm; panglica lungime: 2600mm-3200mm

6. capacitate de încărcare maximă: 26700N

7. deschiderea vigoare: 10-60N

8. ușor de instalat și ușor de utilizat.

Centura de siguranță în sine nu conține șuruburi, dacă aceasta trebuie să fie potrivite cu șuruburi, fiecare pereche este de 0,3 yuani. Toate șuruburile sunt No. 10 și toate șuruburile sunt libere de nuci. Vă rugăm să știu.

Trei retractor cu blocare în caz de urgență.

Caracterizarea performantelor:

Acesta este un universal cu trei punct de blocare de urgență, centura, și lungimea și dimensiunea sunt în conformitate cu cererea de public. Produsele au trecut naționale 3C certificare obligatorie și E-marca de certificare. Puterea ajuns GB și standardele Europene.

În cazul în care clientul are cerințe diferite (cum ar fi culoarea, panglica lungime), putem în conformitate cu desenele clientului și probe, dar timpul de livrare este mai lung.

Utilizarea produsului:

Atunci când un vehicul coliziune sau accident de frânare de urgență, se va produce o mare forță de inerție, coliziunea a avut loc de două ori conducătorul auto și de transport de pasageri și auto parbriz, volan, scaune si alte obiecte, extrem de ușor de a provoca vătămarea gravă a echipajului. Centura de siguranță poate lega ocupanților de pe scaun, pentru a preveni cele două coliziune, și de a reduce gradul de vătămare al ocupanților.

Joacă tenis la perete va-si revina rapid, lovit net, tenis va trage de timp după care viteza de net a scăzut rapid până oprit complet; într-un accident de masina grav, pasageri, cum ar fi tenis, la fel ca centura de siguranță;

Funcția produs:

1. intercepta pasageri și prelungi timpul de încărcare a pasagerilor și a dispersa forța într-un moment;

2., pasagerii sunt limitate într-un anumit spațiu, reducând posibilitatea de pasageri coliziune alte dispozitive în mașină;

3. de blocare a centurii de siguranță în caz de urgență, care restricționează circulația pasagerilor și protejarea siguranței pasagerilor. Condiții normale nu interfera cu libertatea de pasageri.

Metoda de utilizare:

1. sistemul metoda: scoate centura de siguranță lent, nu face poftă de mâncare, catarama centurii de siguranță până când puteți să-l auzi. Dacă sistemul nu este corect, după ce un accident de circulație, acesta nu poate juca pe deplin rolul său.

2. alege legea: ia centura cu mâna stângă și apăsați-l cu mâna dreaptă catarama. Mâna stângă îl trimite înapoi încet. La centura de siguranta, centura de siguranță nu ar trebui să fie ridicat imediat, pentru a preveni cataramă centură de siguranță spate, de rupere de sticlă sau rănit oameni. Deci va trebui să aibă centura de siguranță și să-l trimită înapoi încet.

Blocare în caz de urgență în trei puncte de tip centură de siguranță notă:

După cum știe toată lumea, atunci când mașina de coliziune sau neașteptate de frânare de urgență, se va produce o mare forță de inerție, coliziunea a avut loc de două ori conducătorul auto și de transport de pasageri și auto parbriz, volan, scaune si alte obiecte, extrem de ușor de a provoca daune grave la pasager, scaun pasager sau chiar arunca afară din mașină. Centura de siguranță previne ocupanților de a fi limitat la loc, prevenind două coliziuni, și de tamponare efect absoarbe o mare cantitate de energie cinetică și de a reduce gradul de vătămare a ocupanților.

Deși centura de siguranță este simplu, există multe persoane care nu pot folosi în mod corespunzător, ceea ce duce la accidente. În scopul de a asigura siguranța pasagerilor, ar trebui să acorde o atenție la următoarele puncte atunci când se utilizează centurile de siguranță:

1. verificați în mod regulat centurii de stare tehnică, dacă este găsit deteriorat, trebuie înlocuit la timp. Toate șuruburile de fixare pentru centurile de siguranță pe podea lângă scaunul ar trebui să fie strânse conform reglementărilor, și de etanșare trebuie să fie vopsite în jurul șuruburilor.

2. purta în mod corespunzător. Trei puncte centură de siguranță legat de talie ar trebui să fie cât mai scăzut posibil, în șolduri, nu legat la talie; centura de umăr nu poate fi pus sub braț ar trebui să fie purtat în piept. Centurile de siguranță pot fi utilizate numai de către o singură persoană. Nr dublu de partajare este interzisă. Nu face centura de siguranță răsucite.

3. nu lasa sub presiune în condiții de siguranță într greu sau obiecte fragile, cum ar fi haine, ochelari, pixuri sau chei; nu lasa centura de siguranță și marginea ascuțită de frecare, astfel încât să nu deteriora centura de siguranță; nu spătar înclinare de asemenea, în caz contrar centura de siguranță nu va corecta alungire și scaun rulant; când nimeni nu va fi trimis cu retractor centură de siguranță, în scopul de a evita impactul pe alte obiecte de pe catarama cu limba la o frânare de urgență.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Caracteristici Speciale Funcția de blocare de urgență
Tip De Element Centurile De Siguranță & Padding
Tip De Material Dacron, plastic, hardware
Articol Greutate 1kg
Lățime Produs 4.8cm
culoare Negru
Extern De Certificare De Testare CCC
Numele Modelului Funcția de blocare de urgență
Element De Lungime 260-320cm
Nume De Brand YI KA
deschiderea vigoare 10-60N
maximă a capacității portante 26700N

Produse similare