Moda de Imprimare 3D Marilyn Monroe Sexy Set lenjerie de Pat pentru Adulți, Bumbac Plapuma fata de Perna cearsaf de Pat Pat într-un Sac de Regina King

279.05lei

Adauga la lista dorintelor

Lenjerie de pat

Descriere produs


N o cuvertură sub plapuma. Nu e un fular sau o pătură , vă rugăm să rețineți!

4buc Include: Carpetă acopere(fără fular)*1 buc + foi Plate*1 buc + fata de Perna*2 buc

Pachet: sac de PVC

1 Bucată Capac Plapuma 1 Bucata lenjerie de Pat 2 Buc fata de Perna Recomanda Dimensiune Pat Queen-Size 200*230cm (79 *90 cm) 250*245cm (98 *96 cm) 74*48cm(29*19inches) 1.5-1.8 m (5-6feets) King Size 220*240 cm (86 *94 cm) 270*245cm (106 *96 cm) 74*48cm(29*19inches) 1.8-2m (6-6.6 feets)

Instrucțiuni de spălare:

Mașină de spălat. Cea mai mare masina de spalat la temperatura de 30 de grade. Macerat timp de nu mai mult de 15 minute.Alege detergent neutru, nu inalbitor, nu s-a uscat de curățare. Fier Cald.

Prima spălare poate, de obicei, se estompeze culoarea stabilit într-un mod acceptabil. Pentru acest motiv, atunci când vă spălați stabilit pentru prima dată, NU se amestecă cu alte articole textile in masina de spalat.

Imaginile atașate sunt furnizate de producător doar pentru demonstrație. Datorită diferenței de efect de culoare între dispozitive digitale și lumea reală, efectivă adâncimea de culoare a produsului poate să arate ușor diferit de ceea ce imaginea de mai sus.

Plata:

Toate formele de plată nevoie pentru a merge prin Escrow. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vă rugăm să ne contactați pentru costul de transport maritim dacă sunteți în regiune nu sunt menționate.

Livrare:

1.Elementele sunt expediate numai după ce plata este primită.

2.Vom alege diferite Exprimă de a livra mărfuri depinde de locații.

Am expediat prin EMS,DHL,UPS,TNT,FedEx și așa mai departe,

3.Vă rugăm să verificați ADRESA dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii.

Restituire & Politica De Returnare:

noi nu oferim restituiri sau de schimb. toate declarațiile/schimburi trebuie să ne-a anunțat cu 48 de ore de la primirea produsului.

Toate declarațiile/schimburi trebuie să fie în ambalajul original și în stare de resalable. Nu vom accepta orice folosite, spalate, pătate, deteriorate, încrețită sau murdare, etc. Va vom returna după ce am primit-o, dar Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxa de transport de returnare/schimb.

Feedback-ul

Satisfactia clientului este cel mai important pentru noi. Va garantam ca toate produsele noastre sunt ", a declarat ca" in descrierile lor. Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați-mi un cinci stele feedback-ul.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.4kg (5.29lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 15cm (9.84in x 5.91in x 5.91in)
Rezistența Culorii (Clasa A) Standardele Naționale
Cantitatea 4 buc
Greutate 2.4
Model Tip Oamenii
clasa calitate
Model Tipărite
Tesatura Conta 40
Densitatea De Tesatura 133X72
Dimensiunea Aplicare 1,5 m (5 picioare),1,8 m (6 picioare),2.0 m (6.6 picioare)
Tip Cearceaf
Numărul De Model SS
Material 100% Bumbac
numărul de thread 200TC
Dimensiune King, Queen
Tehnologia De Tesut Diagonală
Technics Reactive De Imprimare
Stil Modern
Utilizarea Acasă
Umplere Nici unul

Produse similare