Personalizate, cap de papusa cuplu de nunta, cadou de nunta de decorare poli-rășină Papusa papusa Personalizate

524.80lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Obosit de a avea exact același tort fân sau decor acasă?

Ce ceva special pentru nunta de neuitat zi?

Sunteți în căutarea pentru o nunta unic cadou pentru prietena ta?

Dă-le un personlized cuplu doy........

Există mai multe stiluri puteți alege. Corpul este fix si va vom face de cap, dimensiunea totală de aproximativ 15cm-18cm inaltime. De obicei, durează 2 săptămâni pentru a termina produsul, vom păstra statutul și produse de finisaj pentru clientul confirma daca e OK înainte de expediere.

Succes proba:

Cum de a Alege:

Pasul 1: Alege un corp NU

Pasul 2: Alege Ochii, părul și pielea de culoare

Pasul 3: Alege șeful stil

Pasul 4: în mod clar față și vedere laterală de fotografie

Step5: Lăsați cuplu numele și data de nunta, dacă aveți nevoie pentru a face un semn pe bord sub papusa.

Pls asigurați-vă că vă oferi toate informațiile de care, atunci când plasați comanda.

Vrac vinde:

Tot in magazinul nostru este spporting vrac vinde, nu ezitați să contactați vânzătorul pentru produse/volume sunteți interesat în. Suntem o mulțime de transport methord opțiuni care vă poate ajuta să economisiți costul de transport nu doar de transport aerian de mărfuri, dar, de asemenea, de transport maritim de mărfuri. Există, de asemenea, variază de transport methord altele decât Vilatudor.ro sistem arătat, de exemplu, pentru Russion, există o cale poate elibera fiscal. Astfel de linii are, de asemenea, alte zone, cum ar fi Austria sau UE.

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o buna metoda de transport maritim care se potrivește locația dvs. și să plătească toate costurile, inclusiv taxa de transport. Nu putem garanta timpul de livrare la transporturile internaționale din cauza facă diferența în vamă timp de compensare în țări individuale. Dacă sunteți cumva în grabă, puteți alege DHL/Fedex/UPS sau alte moduri care, de obicei, mai repede decât altele. De asemenea, puteți să contactați vânzătorul pentru orice sugestie bazată pe experiența din trecut. Ar putea fi alte opțiuni, altele decât emisiunile de pe Vilatudor.ro sistem. Vă rugăm să rețineți că Vânzătorul este responsabil pentru starea de produs stricat, nu la fel ca descriere, dar în orice condiții și nu suntem restituire taxa pentru orice motive a refuzat transferurile. Cumpărătorul este responsabil pentru toate personalizate /serviciu cost cu toate condițiile. Putem ajuta clientul de a solicita produse ca mostre sau cadou într-un fel, dar acest lucru nu este o garanție că acesta nu va provoca nici un cost suplimentar sau personalizate probleme. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți cerințe speciale, atunci când plasați o comandă.

Culoare Nepotrivire:

Diferențe de culoare poate provoca de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că ați primit o certă culoare greșită, vă rugăm să contactați-ne liber.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne dea 5 stele pentru feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Cu toate acestea, dacă aveți orice probleme, vă liber să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și de a oferi cea mai bună satisfacție a clienților de servicii.

Q&A:

1. Pot schimba corp fix pânză de culoare?

Da, poti, te rog, adresa ta de detaliu cerința de la plasarea comenzii, sau, vom merge pentru fotografie prezinta culoare implicit.

2. Pot să-mi schimb zâmbet diferit de fotografie?

Nr. Vom personaliza capul tău în funcție de zâmbetul ca pe condiția fotografie, dacă doriți mai mare/mai mic zâmbet, Pls asigurați-vă fotografie de tine este exact ceea ce vrei.

3. Pot combina Stilul O mireasa cu stil B e mirele?

Da, doar dacă cele două sunt separate papusa. Dacă acestea sunt de conexiune împreună decât atât, nu este posibil.

4. Pot adăuga meu animal de companie, copilul meu , casa mea sau a altora în?

Da, puteți, există un cost suplimentar depinde de dimensiune, va rugam sa consultati vânzător dacă aveți astfel de nevoi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate bucata
Capul Stil bobblehead, cap mare, real raport de cap
Ocazie Nunta Si Logodna
Starea nunta, Aniversare, zi de naștere
Nume De Brand CustomFest
culoare Personalizat cap, corp Complet personalizat
Model Mireasa Si Mirele
Material polyresin

Produse similare