Digital Spa Clor si pH Tester Electro-Tester pentru pH și Clor(Cl2) Lumina Ușor de a Efectua Analize de Calitate a Apei

115.58lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Una dintre cele mai importante măsuri de întreținere piscină este echilibrul de apă pentru a menține piscina/spa apă în condiții de SIGURANȚĂ . fie pe bază de sare piscină producerea de clor sau pe baza de clor tableta piscina, pH-ul trebuie să fie corectă.Dacă apa din piscină nu este echilibrat corect atunci clor pc nu va fi de lucru pe uciderea microbi și bacterii care pot provoca diaree/ureche/infecții ale pielii. CONFORTABIL . echilibrul de apă trebuie să fie corectă sau nu va afecta pielea/ochii.pH-ul ar trebui să fie nici prea acide, nici de bază, în scopul de a se simtă confortabil rezistente la COROZIUNE . dezechilibrat piscina poate fi corosiv pentru linie,scari/mana feroviar și alții ca pompa

CL2 pot obține, de asemenea, consumate dacă mult de azot (din resturi,pipi,de protecție solară,transpiratie).Cel mai bine este de a testa CL2 și nivelul pH-ului tot timpul ca se schimba de zi cu zi depinde de piscină de utilizare.

Mare de apa alcalina duce la pH ridicat.Scăzut apa alcalina duce la pH scăzut.Menținerea pH-ului w/în intervalul corespunzător este importantă pentru păstrarea echipamentelor și piscină de sosire intact.Clor se va dizolva mai repede cu pH scăzut nivel.Un nivel ridicat de pH face clor inactiv.

Odată calibrat cu succes, pentru prima dată,puteți testa Clor și nivelul pH-ului apei din piscina dvs. mai rapid și mai simplu mod.

Acest lucru vă oferă informații utile pentru a regla Clor si pH din piscina dvs. în mod corespunzător,dacă testate, rezultatele sunt dincolo de intervalul recomandat de mai jos.Un instrument de mare, care s-ar putea nevoie pentru întreținerea apei din piscină.

Nivelul recomandat pentru piscină și spa este de 1,2-1,7 ppm de clor și 7.2-7.8 pentru ph Dimensiuni: 190 x 120mm (unitatea principală); 150mm lung (sonda w/ mâner); 48mm lung (sonda nu numai, inclusiv bandă neagră); 130mm lung (numai prin cablu) Putere: 1 x AA 1.5 V Alcaline Aluat Greutate: 160 g (baterii incluse)

Vine Cu

1 x pH-ul și Cl2 Tester cu Sonda

1 x Manual de utilizare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 7cm x 20cm (5.91in x 2.76in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.39kg (0.86lb.)
Nume De Brand DANOPLUS
Sonda cu mâner 150mm mult
Numărul De Model PHM-203
Alimentare 1 x AA Baterii Alcaline (1.5 V)
Sonda (numai) 48mm lung
Tip Display Digital
nivelul de clor pentru piscine și spa 1.2 1.7 ppm
Cablu (numai) 130mm mult
Cu Iluminare Din Spate Sau Nu No
nivelul pH pentru piscine și spa 7.2-7.8

Produse similare