5pcs E27 LED Infraroșu PIR corpului infraroșu senzor de lumina 5w 7w 9w 15w umane Lampă de inducție Bec 110v 220v Detectare a Mișcării Auto

91.24lei

Adauga la lista dorintelor

Becuri

Descriere produs


Principiul de lucru: corp Inteligent senzor PIR bec, atunci când o persoană devine în sens gamă,becul se va aprinde și lumina auto-off dupa 1 minut, atunci când persoana frunze,de asemenea, nu se va aprinde într-o zi,se va lucra numai în mediul întuneric sau pe timp de noapte

Transport

Bunurile vor fi livrate în termen de 3-7working zile după ce a primit plata

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de a cumpăra,. Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.

Am expediat element prin EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex sau Private_line.

Articol trimis de la Shenzhen, China, cu numărul de urmărire, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 3-7 zile prin DHL/UPS/FeDEX/ TNT

Despre Returnare Și Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral oferta câștigătoare amout, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. Sau, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Despre Garanție

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Nu repare sau să înlocuiască elementele cu o garanție expirat.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.

Cumpărător Serios Numai! Vă rugăm loc comanda numai dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Ocazie Grădină
Temperatura De Culoare Alb rece(5500-7000K)
Chip de LED-uri Model SMD5730
certificare CE,FCC,RoHS,CCC
Numărul de LED-uri Cip Alte
Fascicul De Unghi(°) 120°
Tensiune 90-260V
Bec Led Tip Bubble Ball Bec
Putere 5w, 7w, 9w, 15w
Tip De Element Becuri cu LED-uri
Tipul De Bază E27
Chip de LED-uri de Brand Cree
Puterea De Toleranță 1%
Forma Mingea
Medie de Viață (ore) 15000
Emițătoare De Culoare Alb Cald, Alb Rece
Lungime 103mm,108mm,128mm

Produse similare