WLure Plat Forma Corpului Crankbait Nevopsite Nada cu Ochii pe 10 Mult Timp Turnare Gol de Pescuit Nada UPC735P10

32.30lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


Caietul de sarcini: Cantitate: 10 momeli per pachet

Durata: 3 1/2 inch(9 cm) Lungimea Corpului: 3 inch(7.5 cm), Greutate: 3/8 oz (11.8 g) Dimensiune ochi: 4mm (nu veni cu pescuit ochii și inele despicate) Tip: Gol Atrage Corpului(Crankbait)

Profunzime: Superficiale Scafandru

Caracteristici:

Performanță Excelentă De Înaltă Rezoluție Corpul Detaliu Echilibru Rattle Sistem

Servicii:

De transport maritim în 24 de ore

24/7 Customer Service

Descriere:

Crankbait momeli de pescuit sunt relativ scurt, stubby prize cu o buza mare, care le face se arunca cu capul și de manevră atunci când recuperate. Sunt utile pentru imitarea shad, minnows, biban, biban sau pastrav fry, astfel încât acestea sunt foarte eficiente atunci când baitfish sau puiet sunt în apă. Dar atrage, de asemenea, reflexul de greve în mai multe condiții și sunt foarte bune atunci când alerga de-a lungul partea de jos și a lovit obstacole, cum ar fi lemn sau pietre.

Crankbait buze tinde să păstreze cârlige departe de obstacole, asa ca nu fi timid despre contact. Cele mai crankbaits sunt optimistă și pluti în sus pe un slack line stop-and-go prelua face nada se arunca cu capul și să crească. Pentru că crankbaits sunt înarmați cu două seturi de înalte cârlige, de obicei, nu este necesar pentru a pune o mulțime de mușchi în stabilirea cârlig. Multe crankbaits sunt, de asemenea, disponibil cu un intern zuruitoare, care atrage mai multe lovituri de la inactiv pește.Crankbait momeli de pescuit sunt relativ scurt, stubby prize cu o buza mare, care le face se arunca cu capul și de manevră atunci când recuperate. Sunt utile pentru imitarea shad, minnows, biban, biban sau pastrav fry, astfel încât acestea sunt foarte eficiente atunci când baitfish sau puiet sunt în apă. Dar atrage, de asemenea, reflexul de greve în mai multe condiții și sunt foarte bune atunci când alerga de-a lungul partea de jos și a lovit obstacole, cum ar fi lemn sau pietre.

Crankbait buze tinde să păstreze cârlige departe de obstacole, asa ca nu fi timid despre contact. Cele mai crankbaits sunt optimistă și pluti în sus pe un slack line stop-and-go prelua face nada se arunca cu capul și să crească. Pentru că crankbaits sunt înarmați cu două seturi de înalte cârlige, de obicei, nu este necesar pentru a pune o mulțime de mușchi în stabilirea cârlig. Multe crankbaits sunt, de asemenea, disponibil cu un intern zuruitoare, care atrage mai multe lovituri de la inactiv pește.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Nume De Brand wLure
Poziția Lac,Rezervor Iaz,Râu,Flux
Numărul De Model UPC735P10
Tip Momeală Artificială
categorie Nada

Produse similare