5 Perechi/Lot Solid Alb Negru Gri Bărbați Șosete Tep Fibre de Bambus de Înaltă Calitate, de sex Masculin de Vară, de Iarnă Șosete de Bumbac Cinci / 5 degetul Ciorapi

30.44lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Notă: 1.Pentru Rusia clienți ,vă rugăm să scrie numele tău complet . dacă nu sunteți numele întreg ,nu puteți primi colete în țară. 2.Culoarea poate varia ușor din cauza setare de culoare de fiecare monitor. 3. Suedeză cumpărători, primirea de bunuri, poate fi perceput taxa pe valoarea adăugată, vă rugăm să coopereze cu clearance-ul, sau nu poate primi bunuri 4. Dacă achiziționați mai mult de două kilograme de colete, va vom trimite comerciale livrare expres. Veți primi colete în aproximativ 7 zile. Produs Infromation de sarcini Numele Produsului 5 Perechi/Lot Solid Alb Negru Gri Bărbați Șosete Tep Fibre de Bambus de Înaltă Calitate, de sex Masculin de Vară, de Iarnă Șosete de Bumbac Cinci / 5 degetul Ciorapi Stil Șosete Tep Material Bumbac Marime 40-44EU Ambalare OPP sac, de Ambalare cantitate 5 Pereche Nota 1.Dacă sunteți în rusă sau Ucraina cumpărător, vă rugăm să plec numele tău complet, astfel încât să ne putem trimite coletul fara probleme. 2.Culoarea poate varia ușor din cauza setare de culoare de fiecare monitor.

- Despre Transporturi ...

1.Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata s-a confirmat ca. Cu excepția sărbătorilor

2.Noi, de obicei, nava în întreaga lume prin china post airmail, în General, Timpul de Livrare este de 7-30 zile lucrătoare. în Condiții Speciale, Timpul de Livrare este de 30-60 de zile lucratoare (ca Vamale anchetă factor de Vreme și așa mai departe).

3.Comenzile vor fi trimise prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, NU de urmărire detalii.

4.Pentru a-ți primi la impozitul minim, valoarea declarată pentru fiecare pereche de șosete este $0.8 dolari , cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe vamale sau TVA-ul perceput .

Dacă doriți să primiți elementul mai repede,vă rugăm să selectați alte metode de transport(EMS,DHL,FEDEX,UPS).

- Despre Plată ...

Art șosete magazin Accepta Urmatoarele Metode De Plata:

1.Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney și transfer bancar.

Orice taxă nu este inclusă în prețul sau taxele de transport.

... Despre Serviciile ...

1. 100% Banii Înapoi de Garantare pentru situațiile de mai jos .(1.elemente care nu sunt descrise.2.Produsul este deteriorat și nu poate fi folosit)

2. Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să contactati-ne, vom răspunde la tine în termen de 24 de ore . Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dvs., acesta va fi cel mai mare plăcere dacă am avea posibilitatea de a servi în viitorul apropiat. Noi sincer bun venit pentru a începe afaceri pe termen lung de cooperare.

- Despre Feedback-1. Vă rugăm să ajute pentru leasing de noi CINCI STELE și bunuri feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu noastre de produs și serviciu. 2. Dacă aveți orice problemă cu privire la produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneți înainte de a pleca feedback-ul negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva și de a oferi cele mai bune servicii pentru clienți. - Despre Culori-Nu va fi de culoare de eroare pentru diferite ecrane arătat, atunci când primiți elemente, poate culoarea este un pic diferit după cum este arătat în imagine. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi imagini reale, nu se poate evita de culoare eroare, nu vom accepta rău feedback pentru un pic de culoare de eroare. Multumesc

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (5 Perechi/lot)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 7cm x 4cm (4.72in x 2.76in x 1.57in)
Material Bumbac,Fibra De Bambus
culoare Bleumarin Gri Negru Alb Gri Inchis
Se potrivesc moda Casual sport
Nume De Brand KEP
Ocazie Rochie De Afaceri Șosete
Gen Femei Șosete, Șosete Pentru Bărbați, Șosete De Sex Masculin
Sezon primăvara șosete, șosete de vară, de toamnă, șosete, șosete de iarnă
Tip De Element Ciorap
Grosime Standard
Numărul De Model as077
Dimensiune 39-44EU
Ciorap Tip Casual

Produse similare