SANZETTI 5 perechi/lot Pieptănat Bumbac Colorat Van Gogh Retro Pictură în Ulei Bărbați Șosete cool Rochie casual Amuzant rochie de petrecere echipajului Sosete

39.12lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


============================================ Inspirație De Design ============================================

*Păstrați folosind de Înaltă Calitate Pieptănat Bumbac pentru a face din aceste șosete. *Noutate Pictură în Ulei Model, stil Renascentist, Mona Lisa, Geogre Washington , Van Gogh și așa mai departe. *Se vor prinde toți ochii când le porți. Fi Remarcabile, este cel mai bun mod de a noutate Cadou. *Moale, Confortabil, respirabil va însoți cu tine cand vei purta aceste șosete. *Nimic nu se compară cu o pereche de SANZETTI intimă șosete împotriva ta picioarele, luați-l și deschide-ți viața strălucitoare.

WARBOYS 5 perechi/lot Fericit Șosete de Bumbac Brand Retro Pictură în Ulei Bărbați Șosete Rochie tricot Șosete Amuzante Cadouri de Nunta NE-a Dimensiune (7.5-12)

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

Livrare Toate comenzile, vom trimis cu Vilatudor.ro Standard de Transport maritim pentru tine, în scopul de a se asigura că poate arrvial la adresa ta, cu cel mai sigur și rapid. Se întoarce Vom returna dacă returna produsul în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. Dacă elementele sunt damager sau pierdut, atunci când acestea sunt returnate. cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi. și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă,Decât cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Diferență de culoare în culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în lumina,fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că articolele primite este de culoare greșită, vă rugăm să contactați-ne pentru a vedea daca o schimb este posibil. Serviciu, vă Rugăm să contactați cu noi, sau lăsați mesaj pentru noi, dacă aveți orice întrebare despre element.ne va răspunde la tine în 24 de ore.nu ezitați să contactați cu noi. Notă șosete Noastre este producerea de mână,astfel încât nu există nu poate fi sigur că fiecare ciorap toate la fel,cum ar fi înălțimea de ciorap este diferit între 3-6cm,e normal și nu afectează să-l poarte. credem că cumpărătorul a trebuit acord că, dacă cumpărătorul ia comanda de la noi,iar noi nu am nicio datorie despre asta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.232kg (0.51lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 2cm (7.87in x 7.87in x 0.79in)
Tip De Unitate mulțime (5 Perechi/lot)
sosete pentru barbati chaussettes pour hommes
Stil Tineri, Casual, Fashion,Sport,Rochie,Amuzant
În vârstă de Adulți
Tip De Element Ciorap
Caracteristică Anti-Bacteriene,Respirabil,Cald
Dimensiune UE 40-45
Nume șosete pentru bărbați,om șosete,șosete de bumbac
Ciorap Tip Casual
Model Ulei Paintting
culoare colorate
Stilul Sport Alergare,Baschet,Fotbal,ciclism,drumeții,fotbal
Mare Echipa
Nume De Brand SANZETTI
Grosime Standard
Gen Bărbați
Material Nailon,Spandex,Bumbac
Pentru sezonul primavara,vara,toamna,iarna
Numărul De Model 049

Produse similare