Big hero Baymax set de lenjerie de pat queen full size desen animat pilota/plapuma copii, băiat, copil, foaie, plat set de pat 3d lenjerii de pat cuvertură nouă

161.04lei

Adauga la lista dorintelor

Lenjerie de pat

Descriere produs


•Element: big hero Baymax set de lenjerie de pat queen full size desen animat pilota/plapuma copii, băiat, copil, foaie, plat set de pat 3d lenjerii de pat cuvertură nouă

•Tip: set de lenjerie de Pat, plapuma, textile de casa, cuverturi de pat, lenjerii de pat, seturi de pat, desene animate cuverturi de pat queen-size, fata de pat printesa cameră decor, copii 3d lenjerie de pat 4/5pcs, lavabil set de lenjerie de pat twin szie, hello kitty pat colthes pentru pat de o persoană.

•Dimensiune: full szie, queen size.

•Piese: carpetă acopere set 4buc & fular set 5pc •Model: Celebrul stil Japonez de desene animate set de lenjerie de pat 5pc sau 4buc.

•Culoare: luminoase de culoare CA imagine,

(Imaginile atașate sunt furnizate de producător doar pentru demonstrație. Datorită diferenței de efect de culoare între dispozitive digitale și lumea reală, efectivă adâncimea de culoare a produsului poate să arate ușor diferit de ceea ce imaginea de mai sus.Dacă nu sunteți sigur dacă culoarea este ceea ce căutați, vă rugăm să confirmați cu noi inainte de a comanda, altfel Banii Înapoi de Garantare pot fi anulate.) 1.Datorită diferite de cultură din țară, dimensiunile variază în funcție de țară și să îndemne oamenii să valideze dimensiunea înainte de a comanda. 2.Cu diferența metodă de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3 cm în dimensiune de eroare. 3.Culoarea reală a elementului pot varia ușor de la imaginile de mai sus din cauza la lumină și ecran diferențe. 4.Dacă aveți orice întrebare cu produsul, vă rugăm să contactați cu noi. Dimensiune & Set: Full size / Queen-size: plapuma: 200*230cm foaie de Plat: 230*230cm fata de perna: 48*74cm Carpetă acopere set 4buc: 1*plapuma+1*foaie de plat+2*fețe de pernă, Fular set 5pc: 1*fular+1*plapuma+1*foaie de plat+2*fețe de pernă 1.Mashine,spălarea și curățarea uscată sunt permise. 2.Prima spălare poate, de obicei, se estompeze culoarea stabilit într-un mod acceptabil. Pentru acest motiv, atunci când vă spălați stabilit pentru prima dată, NU se AMESTECĂ cu alte articole textile in masina de spalat. 3.De preferință, se spală de mână în apă NU mai mult de 30 de grade separat. Nu se înmoaie set pentru prea mult timp.

4.Permite doar Misto de Călcat.

1.FEDEX, UPS, DHL, TNT, EMS China AIR POST și altele speciale de transport maritim vom decide mod de transport maritim, toate au un număr de urmărire. 2.Vamale și taxele sunt client a responsabilităților. 3.Transport gratuit nu înseamnă cumpărătorul nu trebuie să plătească suplimentar vamale. 4.Din cauza obiceiului problemă, ne scrie întotdeauna cu valoare redusă. 5.Dacă aveți nevoie pentru a schimba modul de logistică, vă rugăm să ne contactați,vom face noastre cele mai bune pentru dvs. cerință.

1.Toate formele de plată nevoie pentru a merge prin Esceow( Card de Credit este, de asemenea, acceptabil) 2.După ce ai cumpărat produsul,un e-mail cu Check out procedură va fi trimis la comanda adresa de e-mail. 3.De asemenea, puteți faceți clic pe "Checkout sau să Plătească Acum" buton pentru a finaliza 3d lenjerie de pat element de verificare. 4.Vamale și taxele sunt client a responsabilităților. Cu toate acestea, Ne va livra elemente ca" un cadou fără valoare comercială" cu o factură de $30-$40 fiecare. Dacă doriți o anumită declarat preț ar trebui să clarifice în ordine.Vă rugăm să contactați local de agent vamal pentru aproximativ import taxe, deoarece acestea pot varia în funcție de locație.

1.Noi nu oferim restituiri sau schimb acest lenjerii de pat proaspete stil de lenjerie de pat. Toate declarațiile/schimburi trebuie să ne-a anunțat cu 48 de ore de la primirea produsului. Se întoarce/schimburi trebuie să fie primite de către noi în termen de 15 zile de aproape de ordine. 2.Restituiri este dat odată ce produsul este retur. De transport și taxa de manipulare, asigurare si transport retur sunt non-rambursabile pentru toate returnate sau faceți schimb de elemente. 3.Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxa de transport de returnare/schimb. 4.Toate declarațiile/schimburi trebuie să fie în Ambalajul Original și în Stare de Resalable . Nu vom accepta orice folosite, spalate, pătate, deteriorate, încrețită sau murdare, etc. 1.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv după ce primiți această bedline carpetă acopere set element. 2.Vă rugăm să contactați cu noi, dacă sunteți nemulțumit de produsele sau serviciile noastre inainte de a pleca un feedback negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice probleme. 3.Vom fi bucuroși să fac afaceri cu tine.Conexiunea este cel mai bun mod de a rezolva orice probleme.

Bine ai venit, unul dintre cei mai importanti furnizori de seturi de lenjerie de pat și decor acasă în China.Ne ține la curent cu cele mai recente tendințe în modă,la modă, oferind seturi de lenjerie de pat, plapuma acoperă set, pilote, cuverturi, asternuturi, lenjerii de pat, cuverturi de pat, plapumă, lenjerie de pat, pernă shams cazuri, textile acasă, pături, halat de baie, prosop, gadget-uri de bucătărie de bună calitate la prețul cel mai rezonabil pentru fiecare oaspete.Noi oferim sute de produse dedicate pentru cumpărători la nivel mondial.Produsele noastre este potrivit pentru copii, copii, băieți, fete și adulți.Avem tipuri de dimensiuni, cum ar fi single, duble, duble, complet, regina, rege, cal, rege, rege super ect. Cumpărătorii noștri sunt din SUA, Europa, Australia, în valoare totală de peste 230 de țări din întreaga lume.Pe aici, internaționale, cumpărătorii pot achiziționa o gamă largă de produse la prețuri foarte mici. În plus, clienții noștri se pot bucura, de asemenea, personalizat elemente de seturi de lenjerie de pat, care poate fi mai potrivit pentru tine.Toate produsele pe care le comercializam sunt realizate cu materiale de calitate de top(100% bumbac, matase, lenjerie de pat, ect.) și du-te prin inspecție riguroasă. Avem o echipa de elita cu competențe profesionale și creativitatea nelimitat în seturi de lenjerie de pat și alte elemente de vânzare de luare a deciziilor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 4cm (15.75in x 11.81in x 1.57in)
Technics Reactive De Imprimare
Dimensiunea Aplicare 1,5 m (5 picioare),1,8 m (6 picioare)
Utilizarea Acasă, Hotel, Nunta, Spital, Asistenta Medicala, Alte
Pachet Sac de PVC
Tesatura Conta 40
Tip Cearceaf, Fata De Perna & Plapuma Seturi
numărul de thread 400TC
Rezistența Culorii (Clasa A) Standardele Naționale
Material polyest/bumbac
Numărul De Model KTM
Model Tipărite
Densitatea De Tesatura 128X68
Cantitatea 4 buc
Umplere Poliester
Locul de Origine Shanghai, China (Continentală)
Tabla Tip Plat, Lenjerie De Pat
clasa calitate
Grupa De Vârstă copii, fete, baieti
Nume De Brand DISNEY
Model Tip Desene animate
În Principal, Culoare luminoase colorate
Tehnologia De Imprimare 3D Reactive de Imprimare
Dimensiune full size, queen-size
Greutate 2KG
Stil Printesa

Produse similare