TOUCHBeauty Sonic Vibrații Masaj Ochi, 40 Aprinse Bagheta, Amelioreaza cearcanele si Pungile de Ochi și de Îngrijire a Pielii Dispozitiv TB-1583

78.73lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


TOUCHBeauty Sonic Vibrații Masaj Ochi, 40 Aprinse Bagheta, Amelioreaza cearcanele si Pungile de Ochi și de Îngrijire a Pielii Dispozitiv TB-1583

Descriere De Producție

Despre produs

SONIC VIBRAȚII MASAJ OCHI: Proiectat pentru a reduce aspectul de cercurile intunecate si pungile cauzate de privarea de somn. Ajută pentru a revitaliza pielea delicata de sub ochi, în timp ce liniștitor și revigorant pielea pentru un aspect mai luminos.

COMBINATE 40℃ CALDE, TRATAMENT CU SONIC VIBRAȚII: La Cald Tratament ajută pentru a deschide porii și permite creme pentru ochi, pentru a fi absorbit mai eficient. Vibrația ajută la creșterea circulației sângelui și relaxați-vă mușchii din jurul ochilor.

Cel MAI bun PARTENER DE CREMA de OCHI: Utilizare cu 40℃ Căldură Bagheta și dumneavoastră preferat de ochi creme va fi mai eficient absorbit de piele, oferind pielii un aspect radiant și strălucire sănătoasă.

SENZORI inteligenți ÎNTRERUPĂTOR: Ține degetul pus pe Senzor Inteligent de metal parte de pe bagheta pentru a permite aparatului să preia automat sensul de contact și du-te la muncă. Acest TOUCHBeauty masaj ochi bagheta caracteristici avansate tehnologii brevetate (Brevet NR.201530153674.0).

ELEGANT și PORTABIL de DESIGN: suficient de Mic pentru a lua oriunde, care este perfect pentru călătorii, deoarece se potrivește cu ușurință în geantă sau sac de cosmetice. De asemenea, vine cu un capac de protecție pentru acoperirea cap de masaj, atunci când nu este în uz.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 8cm x 22cm (5.91in x 3.15in x 8.66in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Corpul Material ABS, Sonda
Dimensiune 137.2mm*23mm*25.2mm
Numărul De Model TB-1583
Caracteristică Anti-Pungile De Sub Ochi,Cearcănele,Anti-Imbatranire
Material Plastic
SONDA Aliaj De Titan
putere 1 baterie AAA (nu sunt incluse)
Tip Sonic Dispozitiv De Ochi
Gen De sex feminin
Pachet cutie
Numele Sonic Dispozitiv De Ochi
Nume De Brand TOUCHBeauty
Gene False Ambarcațiuni Masina De Facut
culoare alb perlat
Greutate 26g

Produse similare