Santa Cruz Parabolic de Tensiunea de Siruri de caractere pentru Chitara Clasica, Low/Mid Tensiune Disponibile

125.11lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Santa Cruz Siruri de caractere sunt proiectate pentru a face ceea ce alții nu pot, pentru a pune exact tensiune pe fiecare șir pentru a crea adecvate de descărcare a presiunii. Aceste calculează tensiunile determina optimă relativă de volum între siruri de caractere, sau EQ, pentru instrumentul dumneavoastră. Santa Cruz Siruri de caractere necesită o anumită bază pentru a încheia raporturi și se potrivesc de precizie și de sosire fără precedent pentru toleranțele de o jumătate de miimi dintr-un inch. Acest lucru determină cu exactitate tensiune/volumul fiecărui șir la exact EQ care chitara a fost proiectat pentru. Stare de la artă metalurgie și micro-strat asigură viață lungă prin prevenirea corozive umiditate de la contactarea de bază a acestor nichel si plumb-gratuit siruri de caractere.

Acest proiect a fost un deceniu în devenire; disponibil comercial siruri de caractere nu au fost niciodată în măsură să cu adevărat completa complexitate de nuanțe și susține că SCGC realizează prin individual robinet de reglaj și de mână exprimându-și fiecare chitara. SCGC, prin urmare, a căutat înțelepciunea lor prieteni și colegi în cadrul audiologice științe a colabora la un nou design, care va conduce complet Santa Cruz Chitara Companiei complex acustice.

Toate noile SCGC chitare lăsând nostru magazin mic în Santa Cruz va fi configurat cu aceste noi Santa Cruz Siruri de caractere , și pachete individuale de atât de Joasă Tensiune și medie Tensiune seturi pot fi achiziționate făcând clic de mai jos. SCGC constată că majoritatea jucătorilor preferă Joasă Tensiune Siruri de caractere mici muncă chitare, OOO, OM, H și F, și de medie Tensiune Siruri de caractere pentru dreadnought modele. Dacă preferați să utilizați Mijlocul Tensiunea de Siruri de caractere mai mici pe muncă chitare, este recomandat ca chitara fi configurat pentru a se potrivi adăugat tensiune.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 4cm (5.91in x 5.91in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Numărul De Model Santa Cruz
culoare De Joasa Tensiune, Medie Tensiune
Tip siruri de caractere

Produse similare