Original Fujikura Electrozi pentru Fujikura FSM 60S fujikura despicare masina de 60 de ani

81.55lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Original Fujikura Electrozi pentru Fujikura FSM 60S fujikura despicare masina de 60 de ani

suntem singurul producător se concentreze pe fibre despicare electrod în china, care de alimentare pentru numere de fibre de sudare producătorii de mașini și numărul de accesoriu whosalers.în principiu,nu suntem de vânzare cu amănuntul,dacă să-l cumpere ca prima proba! Deși electrodul este made in China, dar de îmbinare pierdere și utilizarea de viață, mai degrabă, la fel ca Japonezii.

Descriere:

Aceasta este o pereche de fusion splicer electrozi.

100% DE BRAND NOU!

Utilizarea viață pentru lipitură peste 2500 de

Disponibil pentru Fujikura FSM 60S

Transport

Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și poate varia în special în timpul sezonului de vacanta. Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primi mărfurile ore suplimentare, vom ajunge înapoi soluția la tine în termen de 24 de ore

Feedback-ul

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați, suntem bucuroși să răspundem la toate întrebările dumneavoastră și de a oferi răspunsul în termen de 24 de ore.

Garantie si politica de Retur:

1). 12 Luni Garantie de Producator (cu Excepția contrived damagement sau misusage). Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

2). Clienții sunt responsabili pentru returnare la noi cu un ambalaj adecvat pentru a repara, și apoi ne-ar fi responsabil pentru retrimiterea de transport pentru cumpărători. Vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a dori să se întoarcă. Noi vă va oferi adresa completă.

3). Dacă ceva este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema. Este plăcerea noastră să-l corecteze.

Profilul De Companie:

Volks este o întreprindere de înaltă tehnologie, care este specializata in proiectarea ,fabricarea si vanzarea de nivelul de semnal TV metru și digitală prin satelit finder pentru piața internă și în străinătate.Compania noastra are o bună cooperare cu multe CATV cu multe CATV operatorii de rețea din întreaga lume,inclusiv Southease Asia, Orientul Mijlociu,Europa, Australia și America, etc, precum și furnizarea de servicii și soluții profesionale.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 8cm x 6cm x 3cm (3.15in x 2.36in x 1.18in)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Numărul De Model FSM 60S
Nume De Brand VOLKSTEC
Fujikura Da
personalizate Da
Greutate 100g
Adaptarea FSM 60S

Produse similare