Fibra optica tester PON metru de putere optică OPM607P portabile metru de putere optică de fibre tester test online ,3 lungimi de undă

634.53lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Prezentare produs:

OPM607P PON putere optică de instrument de testare este un nou instrument de testare specifice pentru compania mea FTTx/PON-passive optical network test de lansare, folosind LCD color TFT HD, sincron măsurare experiment de voce, date și video signalsand afișa pe BPON/EPON/GPON arhitectura. Puteți seta, de asemenea, puterea de prag, pentru fiecare lungime de undă furnizate de avertizare sau nu reușește să treacă de stat indicator. PON rețea de inginerie, construcție și întreținere de ideal.

Dragi prieteni, de a primi produsele noastre, vă rugăm să confirmați primirea, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând. Dacă nu primiți acest manual, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi trimite o versiune electronică a manualului la căsuța dvs. poștală. Cele mai bune urări.

De remarcat: La cumpărător în Brazilia / Argentina, Trebuie să fie furnizate CNPJ (CPF) /TVA Nr. atunci când scopul pentru noi; Pentru cumparatori rusă, ar trebui să fie oferit Numele Complet al destinatarului

Taxele de Import

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte tobidding/cumpara.

Pentru că de aviație China reglementări, produsul nostru nu include bateria, Bateria este foarte ieftin, te rog sa-ti cumperi magazin, vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin

PLATA

Acceptam plata online in Vilatudor.ro

Dacă există orice taxe de import sau taxe,este responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să faceți plata în termen de 5 zile dupa ce plasati comanda.

Vă rugăm să NU plasați comanda dumneavoastră dacă NU sunteți de gând să cumpere.

Garanție

Oferim 1 an garantie pentru acest produs. Dacă produsul este în afara de ordine în utilizarea corectă pe

manual de instrucțiuni în perioada de garanție, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o marfa retur cod și

instrucțiuni de transport maritim. Apoi, trimite-l înapoi la costurile de transport.

După primirea elementul retur, va dura 7 zile pentru evaluare și investigare. Un brand nou

unitate de înlocuire va fi trimis la tine la costurile de transport, dacă aceasta respectă cerințele de garanție.TRANSPORT & LIVRARE

Ne va livra în afară unitatea de EMS sau FedEx sau DHLorTNTorUPS. Acesta va decise de către vânzător în funcție de locația dumneavoastră.(EMS Serviciu Numai pentru Clienții din rusia)

Ne va livra în afară unitatea pentru compania Expres în primul rând, va dura aproximativ 2-3 zile, și apoi exprima compania se va ocupa cu pachetul, astfel încât să puteți verifica numărul de urmărire on-line după aproximativ 4 zile. Vă rugăm să rețineți acest lucru.

CONTACTATI-NE

Bine ai venit!! Vă rugăm să citiți TOATE POLITICILE de noi înainte de a cumpăra.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau nelămuriri cu privire la acest produs, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau trademanager. Vom răspuns la cele mai multe E-mail în termen de 24 de ore.

Feedback-ul

Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru,vă rugăm să lăsați de 4 sau 5 stele feedback-ul .Mult aprecierea în avans.

Vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a părăsi feedback-ul Neutru sau Negativ, feedback-ul,vă vom ajuta să rezolve toate

problema.În caz contrar, nu vom oferi suport tehnic, sau alte soluții.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Produse similare