3pcs/lot Adolescentă Lenjerie de corp Dantelă de Instruire a copiilor Sutiene Pentru Student Wireless Pubertate Tânărul Mici Sutienul Pentru Fata Interioara Îmbrăcăminte

67.38lei

Adauga la lista dorintelor

Lenjerie de corp

Descriere produs


3pcs/lot Adolescentă Lenjerie de corp Dantelă de Instruire a copiilor Sutiene Pentru Student Wireless Pubertate Tânărul Mici Sutienul Pentru Fata Interioara Îmbrăcăminte

Dantelă, în condiții de Siguranță și moale

S/M/L

Potrivit pentru 12 14 16 18 ani

nici un inel de oțel

3pcs/lot(ai putea remarca diferite culori, în caz contrar, va vom trimite aceeași culoare pentru 3pcs la tine)

Daca bebelusul tau este dolofan, vă recomandăm alegerea unei dimensiuni mai mari, multumesc! Real tesatura de culoare pot foarte ușor de la on-line culori datorită variațiilor în ecranul de setare de culoare, În scopul de a ajuta coletul fara probleme, te rugăm să ne spui numele tău complet, detalii, adresa, cod poștal, număr de telefon dacă ați plasa orice comanda din magazinul nostru. Dacă nu știți cum de a alege dimensiunea potrivită, vă rugăm să contactați cu noi, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. Dacă nu puteți urmări coletul, vă rugăm să contactați cu noi, ne va ajuta să urmăriți și să știi actualizate informații de urmărire în curând.

Alipay, Escrow, Paypal, Western union, transfer bancar sunt disponibile.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Comenzile vor fi livrate in termen de 3-5 zile(în funcție de cantitatea efectivă) după plata integrală a primit. Wordwide de transport maritim. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Va multumesc anticipat! Comenzile sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 30 de zile lucrătoare. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, Aceasta poate dura până la mai multe zile de lucru. Când ați primit ordinele, în 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (3 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 4cm (3.94in x 3.94in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Copilul NE-a Dimensiune 12, 14, 16, 18
Nume De Brand cutyome
Sezon primavara vara toamna iarna
Numele Departamentului Copii
Numărul De Model GSBR-312
Model Tip Solid
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material Poliester
Tip De Element Sutiene De Formare

Produse similare