500pack/lot (1 Pachet=6 buc) Respingător Țânțar Patch Față Zâmbitoare Tip Unitate Midge de Țânțari Desene animate Anti Mosquito Repeller Autocolant

201.86lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Anti Mosquito Repellent Autocolant Patch Mosquito Killer Conduce Midge Citronella Patch-Uri Capcană

(6 buc/pachet)

Caracteristică:

Natural de lemongrass nano uleiuri esentiale de lavanda si nano uleiuri esențiale miros de insecticid, poate fi aplicat direct la orice locație de pe haine, nu utilizați dăunătoare insecticide, ingrediente naturale pure. A nu se folosi la farmacie, poate fi folosit pentru animalele de companie.

Culoare: nava culori aleatorii.

Ingrediente Principale:

Natural de lemongrass nano uleiuri esențiale și uleiuri esențiale de lavandă nano, toate-naturale ingrediente botanice.

Cum Să Utilizați:

Autocolante din hârtie poke, puteți să-l lipiți direct în îmbrăcăminte. În funcție de utilizarea de mediu, pentru dreptul de suma de pastă de mai multe. Efectul de aproximativ 24 de ore (în funcție de utilizarea mediului), utilizarea mediului ca urmare a condițiilor climatice și de specii de insecte, efectul este diferit. Pur și simplu unul mic atașat la hainele pot fi formate în organism în jurul valorii de țânțari protecție inel de intervalul de aproximativ 1 metru cub, sistem eficient de anti-țânțar, și de învățare pentru a lucra în birouri, săli de clasă, lumina de divertisment în cinema, sau de mers pe jos de parcuri, pajiști, lunci de agrement, pescuit de noapte, utilizarea de special. O combinație eficientă de țânțar naturale extracte de plante și polimer nanotehnologie, utilizarea constantă a ratei de eliberare a tehnologiei de control, nano-materiale de cercetare și dezvoltare de o nouă generație de insecticide produse. Nu conțin DEET. Efecte secundare toxice. Cu un strop de parfum. .

Pentru mulțimea:

Aproape toată mulțimea, dar principala țintă este populația de elevi (clasă de țânțari), copii (interior si exterior de țânțari control), femeile gravide, călătorii și în aer liber, cum ar fi pescuit de noapte mulțimea.

Pachet :

1pack =6buc

Cam Notă: A. nu direct aplicat pe piele. B. Acest produs este pentru uz extern, nu sunt comestibile, și plasat pe sugari și copiii mici nu pot auto-extras de la. Atinge accidental gura, cu ochii, se spală cu apă. Dacă așa se simt disconfort, consultați un medic imediat. C. produsul este volatil nano-anti-tantari ulei de element, nu au loc în soare, sau temperatură ridicată de conservare.

D. singur pachet ușor de utilizat și ar trebui să fie utilizat imediat după despachetare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mult (500 Pachete/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Model Culoare Solidă
Ocazie Petrecere
Nume De Brand szlinxikeji
Numărul de Pc-uri 1 buc
Material Carton
Numărul De Model SL380

Produse similare