Ruj tatuaj Ultra Mat Luciu de buze trusa de Machiaj 5 buc luciu de buze rezistent la apa Veșnică Lichid Pentru Femei PL3

26.65lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Dacă vă place acest articol,vă rugăm să adăugați-l la dumneavoastră "Lista de dorinte" Dacă vă place magazinul nostru,vă rugăm să adăugați-l la "Magazin Listă" .Vă mulțumesc foarte mult!!! ^-^ Orice problemă, nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele dintr-o dată. Machiaj de Ciocolata Luciu de Buze rezistent la apa Veșnică Lichid Tatuaj Ruj Lichid Ultra Mat Cosmetice Kit 5Colors/set Culoare: 5 Culori Greutate: 35g Quanlity:5*Luciu de Buze Caracteristici dimensiunea Portabil, ușor de transportat. Efect: de lungă durată, rezistent la apa, Potrivit pentru uz profesional sau uz casnic Atenție: 1. Vă rugăm să nu în alte scopuri decât pentru machiaj. 2. Vă rugăm să nu pune în lumina directă a soarelui sau temperatura este prea ridicată sau prea scăzută. 3. Nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Note:

1. Vă rugăm să permiteți-1-2CM diferenta din cauza manuală de măsurare.

2. Culoare pot fi ușor diferite de imagini din cauza ecran de computer rezoluția, luminozitatea, contrastul etc. Sper înțelegere. Au o frumoasă zi de cumpărături!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 13cm (5.91in x 3.94in x 5.12in)
Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand pudaier
Dimensiune Full Size
Tip Ruj
Numărul De Model WP0257
Cantitatea 1 buc
NET WT 5.5 g
Ingredient Make Up Bunuri
Beneficii De lungă durată

Produse similare