5pc Serviciul de Front-End Cravată Tija Mingea Comun Separator Pitman Arm Extractor Set de scule

161.49lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


La serviciul de front-end set de instrumente vă permite îndepărtarea ușoară a cele mai pitman bratele, bieletele de direcție și articulațiile sferice pe cele mai autohtone sau de import de automobile și camioane ușoare aplicații. Presa de tip articulație sferică separator permite articulației sferice îndepărtarea fără deteriorare a cizme și alte părți. Caietul de sarcini: Material: Oțel de Mare C-forma tragator: 1-11/32" Falca Răspândit, 2-1/2" Gât de Adâncime Mică C-forma tragator: 1-1/8" Falca Răspândit, 2-1/8" Gât de Adâncime Mare swing arm extractor: de la 0 la 2-1/2" Falca Răspândit, 3-1/4" Gât de Adâncime Mică în formă de L tragator: 3/4" Falca Răspândit, 1-3/4" Gât de Adâncime Mare rocker arm extractor: 7/8" Falca Răspândit, 2-1/4" Gât Adâncime Caracteristici: Două ball joint separatoare Trei diferite cravată tijă extractoare Utilizate pentru deservirea pitman arme, mingea articulațiilor și bieletele de direcție pe cele mai multe vehicule Doi pitman arm extractoare de mari sau de mici mingea de cereri comune

noi nu oferim doar en-gros și cu amănuntul de servicii, dar, de asemenea, oferi Drop-serviciu de transport maritim peste tot în lume!

TRANSPORT

Am asigurați-vă că produsele vor ajunge în siguranță la tine . Nu vom scrie site-ul nostru sau orice furnizor de informații pe ambalaj.

1.Dupa ce faceti comanda, va vom livra elementul cât mai curând posibil.

2.Am expediat prin DHL/UPS/FedEx/TNT/EMS/FEDEX/HKPAM și-ți dau numărul de urmărire.

3.Timpul de expediere este de aproximativ 3~5 zile prin DHL/UPS/Fedex/TNT, 10 zile de către EMS, de 20 de zile prin HK Post Air Mail sau Singapore Post.

4.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face elementul ajunge la timp. Pentru că de curierat, caracterul și obiceiurile locale,uneori poate întârziată.Înțelegerea dvs. va fi foarte apreciat.

5. Dacă adresa este loc de la distanță, trebuie să adăugați mai mult

6. Toate produsele sunt absolut noi, și bine testate înainte de expediere.

7. Produsele vor fi bine ambalate cu bule de aer plic sau cutie de carton.

FEEDBACK-ul

1. Mai devreme de confirmare va fi foarte apreciat.

2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ , vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

3. Dacă vă simțiți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne dea un feedback pozitiv.

Comentariile sunt destul de importante pentru noi.

4. Dacă produsul este deteriorat în timpul transportului sau a orice probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați. Noastre profesionale technicists va ajuta la o dată.

Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 5.5kg (12.13lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 50cm x 35cm x 15cm (19.69in x 13.78in x 5.91in)
Numarul Parte MT-0089
Înălțime Element 5cm
Țara/Regiunea de Fabricație China
Articol Greutate 5KG
Altă Parte Numărul No
Tip De Element Motorul De Îngrijire
Schimb Numărul Parte No
Element De Lungime 33cm
Caracteristici Speciale Universal
culoare Roșu
Tip De Material Oțel
Plasarea pe Vehicul No
Lățime Produs 25cm
Nume De Brand OLS·INSTRUMENTE

Produse similare