240*70cm Gonflabile Sac Leneș Aer Banana Canapea Taffeta 190T Laybag Aer Sac de Dormit Camping Beach Bean Pat Sac Leneș Aer Șezlong

67.78lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


* 240*70cm Gonflabile Sac Leneș Aer Banana Canapea Taffeta 190T Laybag Aer Sac de Dormit Camping Beach Bean Pat Sac Leneș Aer Șezlong

Caracteristici Dimensiune:Desfasurata (L x W) 240 x 70 cm Pliat 35 x 18cm; dimensiunea reală poate fi un pic diferit, cu mai sus; Greutate:aproximativ 0,65-0,7 kg; Material:190T ultraligtht tafta Evidenția Ușor de utilizat , umfla în câteva secunde , Acest lucru este un scaun confortabil sau o canapea pentru două persoane pe care le puteți umple cu aer în câteva secunde cu ajutorul nostru unic de umplere tehnica. Compact și ușor , în Timp ce hangout este mare și confortabil atunci când este utilizat, este ușor dezumflat și stocate într-un pachet mic, permițându-vă să luați-l oriunde doriți! Ca urmare Hangout este amicul perfect pentru toate activitățile în aer liber, cum ar fi de călătorie, festivaluri, plajă, excursii, stau în parc și mult mai mult. Durabil, în același Timp ușor, dar puternic și durabil, tesatura va asigura că puteți folosi sacul de dormit peste si peste din nou. Ușor de curățare , Murdăria și respingător umiditate, ușor de curățare cu apă călduță și săpun neutru . Acest lucru este totul despre crearea de confort, cu un singur gest al mâinii. Este atât de distractiv și ușor pentru a umfla. Doar leagănă ușor sac prin aer pentru a crea un plin de dimensiuni scaun. Când ați terminat lenevind cu ușurință dezumfla sac și rotiți-l în sus pentru a se potrivi mici care transportă sac. Nu-i ușor.

Oferim Transport Gratuit în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO) sevice de China PostRegistered e-Mail de Aer care va avea 20-60 zile lucrătoare, în diferite țări,sau puteți alege alte metode de transport.Ia Statele Unite ale americii, de exemplu,vă rugăm să vizualiza mai multe alte țări de pe Sorbind & condițiile de Plată. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.Te rog, spune-ne adresa ta de curent corect. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, sezonul de vacanță sau o pierdere de timp într-vămuire. Vă rugăm să urmăriți pachetul de informații pe site-ul .Va fi cu câteva zile înainte de urmărire a pachetului de informații arată pe site-ul,vă rugăm să fie pacient. Vă rugăm să ne contactați oricând dacă aveți orice întrebări cu privire la încărcătură.

Cumpărătorul poate plăti prin Escrow,Western Union,Card de Credit,WebMoney,YandexMoney și alte Metode. Vă rugăm să rețineți element prețul tranzacției este exclusiv taxa pe valoarea adăugată. Dacă nu există nici tarifar de import,cumpărătorii vor fi responsabili pentru orice taxe locale alte drepturi de import.

Vă rugăm să trimiteți-ne o fotografie pentru confirmare. Vă rugăm să asigurați-vă că produsele returnate nici un alt miros și defect. Toate problema va fi rezolvat doar în termen de 15 zile după ce cumpărătorul a primit postul. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme.

Vă rugăm să adăugați nostru magazin la magazin listă, astfel încât ne-ar putea găsi mai ușor data viitoare,sau dacă vă place produsele noastre,vă rugăm să partajați elementul tău VK, Facebook,Instagram,Twitter,Google+,Reddit etc. Foarte bun venit feedback-ul dumneavoastră.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi și clienții.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ(1 sau 2 stele) sau neutru(3 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți în primul rând,mulțumesc. Dacă aveți orice întrebări pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați prin intermediul Vilatudor.ro Manager de Comerț sau e-Mail și vom răspunde la cererea dvs. în termen de 24 de ore Nostru sevice timp este timpul de la Beijing(GMT+8) 9:00-21:00 de luni până duminică.

Vilatudor.ro Trade Manager:cn1518416217esrk Lăsați un mesaj pe trasaction pagina WhatApp:+86-13607044980.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 40cm x 40cm x 10cm (15.75in x 15.75in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Tesatura Tafta
Dimensiune About 240*70 cm
rulment greutate Sub 200KG
Material 190T Ultralight Tafta
Stil Hibrid De Tip
Single/Double Sac De Dormit Despicare Singur Sac De Dormit
Lungime Lengthened (1.8 m-2 m Height)
material interior 210d poliester
Numărul De Model PRO-lz201701
Sac De Dormit Scară De Temperatură Categorie Sac De Dormit De Vara
Umplere Aer inflației
Tip 3 Sezon
Sezon Primavara Si Toamna,Vara
Aplicabile Oameni Adult
Greutate 0.65-0.7KG
Nume De Brand Hewolf
Confortabil Scară De Temperatură [>15℃]
categorie Sac De Dormit Accesorii

Produse similare